Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήλωση γρίφος της Μπατσαρά: «Με ή χωρίς συνεργασία με την παράταξη του δημάρχου»

Τι και αν η Βέροια «ψήνεται» στους 36 Βαθμούς Κελσίου, η Γεωργία Μπατσαρά αποφάσισε να ανεβάσει κι άλλο το πολιτικό θερμόμετρο. Η επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη», με αφορμή ένα άρθρο που μιλούσε για την πρωτεύουσα της Ημαθίας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό
στο facebook, τοποθετήθηκε σχετικά με τον μέλλον της πόλης και μίλησε με γρίφους σχετικά με την μελλοντική της συνεργασία ή όχι, με την παράταξη του Δημάρχου. Απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των νέων συνεργασιών στη Βέροια και όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στον Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος είναι και αυτός που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για την ομάδα που θα διοικήσει τα επόμενα 4 χρόνια τον Δήμο. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση της έμπειρης πολιτικού που είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί στην τοπική πιάτσα:  


«Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουμε πολλές φορές όλοι εμείς που ασχολούμαστε ή θα ασχοληθούμε με την αυτοδιοίκηση και θα πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ. Είναι η πόλη μας, η Βέροια, μία πόλη που αναπτύσσεται και ευημερεί; Είναι μια πόλη που αξιοποιεί το αφήγημα της, τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, την πολιτισμική της κληρονομιά και ταυτότητα ή απλά διαχειρίζεται ό,τι έχει και λιμνάζει; Αξιοποιεί τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μοχλό ανάπτυξης και κατά τη δική μας γνώμη και άποψη κι αν ναι σε ποιο βαθμό; Διαθέτει ένα κέντρο ζωντανό με επιχειρήσεις και καταστήματα; Ερωτήματα που πηγάζουν από τη μελέτη του άρθρου. αλλά και μας απασχόλησαν πολύ (αυτά και πολλά άλλα) κατά την εκπόνηση του προεκλογικού μας προγράμματος και φυσικά θα θέλαμε να υλοποιήσουμε αν βρισκόμασταν στο τιμόνι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα προσπαθήσουμε όμως ως «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» να επιβάλλουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης με ή χωρίς συνεργασία με την παράταξη του δημάρχου!!!»

1 σχόλιο:

  1. Η τοπική αυτοδιοίκιση θέλει συνεργασίες, η Γεωργία το ξέρει και θα πρέπει να το κάνει πράξη, όπως και ο Δήμαρχος αλλά και όλο το Δημ. Συμβούλιο. Οι πολίτες απαιτούμε τις συνεργασίες.... Όποι τις αρνηθούν θα κριθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ