Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέγραψε στη Βέροια ο Δημήτρης Στάμου

Η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Στάμου και τον καλοσώρισε στην οικογενεια της! Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου 1991 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος ή κεντρικός αμυντικός. Ο Στάμου προέρχεται από τις ακαδημίες του Ηρακλή και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2010. Έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερλιγκ σε μία εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κέρκυρα. Στο τέλος, κατάφερε να κάνει 3 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Στις 29 Ιουλίου 2011, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αφού προηγουμένως είχε αποδεσμευτεί από τον Ηρακλή. Ωστόσο, λόγω μιας σειράς τραυματισμών και επακόλουθων επεμβάσεων, δεν κατάφερε να κάνει ντεμπούτο τη σεζόν 2011-12.

Τον Ιανουάριο του 2013, μετακινήθηκε με δανεισμό στην Κέρκυρα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έκανε το ντεμπούτο του για το σύλλογο στις 20 Ιανουαρίου 2013, σε έναν εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Ξάνθης. Συμμετείχε συνολικά σε 7 αγώνες πρωταθλήματος και σε 1 αγώνα κυπέλλου. Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι. Τον Ιούλιο του 2014 αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει κάνει συμμετοχή με το σύλλογο.

Στις 29 Ιουλίου 2014, επέστρεψε στον Ηρακλή, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Στις 28 Ιουνίου 2017, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Στις 7 Αυγούστου 2018, επέστρεψε στον Ηρακλή για τρίτη φορά στη σταδιοδρομία του.

Έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων. Τον Ιούνιο του 2011, κλήθηκε για πρώτη φορά από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Γεωργιάδη, για τους δύο φιλικούς αγώνες εναντίον της Βουλγαρίας U21 και της Πολωνίας U21.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της ΟΥΕΦΑ, κατά τη διάρκεια ενός προκριματικού αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του 2011, εναντίον της Λευκορωσίας.

1 σχόλιο:

  1. Πού πάει, ρε, να παίξει μπάλλα χωρίς τατουάζ στα μπράτσα;

    Χά, χα, πλάκα κάνω. Μακάρι να τα πάει καλά με νίκες και χωρίς τραυματισμούς το παλληκάρι και όλη η Βεροιάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ