Quantcast

http://picasion.com/

Η «Espresso» έκανε αφιέρωμα σε πανέμορφη Βεροιώτισσα

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα της «Espresso» έγινε μια πολύ γνωστή και όμορφη Βεροιώτισσα που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να στρέψει επάνω της όλα τα καλλιτεχνικά μάτια. Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου, η οποία έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη
στο κορυφαίο περιοδικό των διάσημων της Ελληνικής ShowBiz και πιο συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Νίκο Μπάμπαλη. Η μελαχρινή καλλονή, με το αψεγάδιαστο κορμί και το σαγηνευτικό βλέμμα μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο περιοδικό και δείτε το πλούσιο φωτο-αφιέρωμα σ μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Βέροιας:

















2 σχόλια:

  1. Έλεος ρε παιδιά, τι πρότυπα είναι αυτά; Ή κομμωτική είναι σπουδές; Καριέρα στη νύχτα και θεωρεί ότι κάτι κάνει επειδή την φλερτάρουν κάθε μέρα... Χρήσιμη στη κοινωνία να γίνεις κοπελιά, μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όταν περάσει η ομορφιά ;
    Έρχεται η σκληρή πραγματικότητα ..........
    Αν υπάρχει πνευματική ωριμότητα, μόρφωση, ισχυρή προσωπικότητα, συναισθηματική ισορροπία ίσως επιβιώσει, αλλιώς δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ