Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Εγκεφαλικά» μοίρασε η Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε πανικό. Η Βεροιώτισσα καλλονή είναι μια από τις εντυπωσιακότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η γνωστή ερμηνεύτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media και ειδικότερα στο Instagram. Δεν είναι λίγες οι φορές που μια δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό έχει προκαλέσει ταραχή στον αντρικό πληθυσμό. Κάτι τέτοιο έγινε και με το πρόσφατο ποστάρισμα της. Η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει καθισμένη στο παράθυρο, φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Το κάτω μέρος του μαγιό της κι ένα πάρα πολύ κοντό κίτρινο μπλουζάκι. Η μπλούζα είναι τόσο κοντή που δεν μπόρεσε να κρύψει κάποια σημεία του σώματος της Χριστίνας Κολέτσα. Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

1 σχόλιο:

  1. όταν η γυναίκα δεν έχει να επιδείξει έργο και δεν έχει παιδεία, επιδεικνύει την γύμνια της για να ασχοληθούν και κάποιοι μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ