Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο ασθενοφόρα για 150.000 κατοίκους της Ημαθίας

Καμπανάκι κινδύνου από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Για ουσιαστική υποβάθμιση της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ημαθίας, οι οποίοι καλούνται να διεκπεραιώνουν και εξιτήρια και άλλες δουλειές. Το ποτήρι ξεχείλισε
μ' ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν το πλήρωμα ασθενοφόρου κλήθηκε να εξυπηρετήσει εξιτήριο, με αποτέλεσμα να ανταποκριθεί σε τροχαίο με καθυστέρηση 18 λεπτών. Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι σκοπός του ΕΚΑΒ είναι η αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών και όχι τα εξιτήρια. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως για ολόκληρο το νομό, υπάρχουν μόλις δύο ασθενοφόρα και αν κάποιος από αυτά, διακομιστεί εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη, τότε 150.000 πολίτες της Ημαθίας θα εξυπηρετούνται με μόλις ένα ασθενοφόρο. Το ρεπορτάζ είναι του δημοσιογράφου του Βασίλη Παναγιωτίδη για λογαριασμό του ATLAS TV. 

Δείτε το video:

4 σχόλια:

  1. Σε όλες τις υπανάπτυκτες χώρες η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία,γιατί μας κάνει εντύπωση ότι έχουμε 2 ασθενοφόρα για ολόκληρο το νομο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ρε παιδια.Πριν λιγες μερες δεν παραλαβανε μια δωρεα ασθενοφορων?Αν οχι με τι ασχολουνται οι εργαζομενοι στον τομεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αυτοκίνητα τα οδηγούν άνθρωποι αρα λείπει προσωπικό.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ