Quantcast

http://picasion.com/

Πανσέληνος Δεκαπενταύγουστου υπό τους ήχους του Λουδοβίκου των Ανωγείων

Δωρεάν συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας συμμετέχει και φέτος στον πανελλαδικό εορτασμό της αυγουστιάτικης πανσελήνου, της σημαντικότερης καλοκαιρινής γιορτής των αρχαίων μνημείων και χώρων, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ανήμερα της μεγαλύτερης θρησκευτικής γιορτής του ελληνικού θέρους, σας προσκαλούμε όλους, με ελεύθερη είσοδο, να απολαύσουμε μουσικές και ιστορίες υπό το μαγικό φως της πανσελήνου.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019
Αρχαίο Θέατρο Μίεζας - 21:00
Μέσα σε τόσον ουρανό, γιατί παίρνεις πάντα τον ίδιο δρόμο φεγγάρι μου;
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, με τις αιθέριες παρουσίες και φωνές της Σουζάνας και της Ελένης Βουγιουκλή, με τον Μανώλη Μπαρδάνη στην φυσαρμόνικα και τον Αντώνη Μυστακίδη στην Κιθάρα, σε ένα ταξίδι στου Φεγγαριού το Ασήμι με ιστορίες, παραμύθια και τραγούδια από την Μεσόγειο με κέντρο την Κρήτη.

Ανοιχτά Μουσεία σε Βεργίνα και Βέροια
Την Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, με ελεύθερη είσοδο από τις 20:00 - 00:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ