Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς ρεύμα ακόμα πολλά χωριά της Ημαθίας και περιοχές της Βέροιας

Πότε αναμένεται αποκατάσταση
Η θεομηνία που χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης 10/7 την Ημαθία, δεν άφησε πίσω της μόνο υλικές ζημιές αλλά άφησε χωρίς ρεύμα εκατοντάδες σπίτια και δρόμους. Ο κύριος λόγος των διακοπών ρεύματος ήταν η πτώση δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ, αλλά και
πτώσεις από τον ισχυρό αέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, χωρίς ρεύμα παραμένουν ακόμα και αυτή τη στιγμή τα χωριά Νησελούδι, Παλαιοχώρα, Πρασινάδα, Κορυφή, Πλάτανος, Κλειδί, Καψόχωρα, Νησί, Σκυλίτσι αλλά και το Αιγίνιο. Προβλήματα ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή και σε περιοχές της Βέροιας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη ΔΕΗ, η αποκατάσταση αναμένεται να γίνει σταδιακά μέχρι σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 11 Ιουλίου.

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, επίσης το μισό χωρίο χωρίς ρεύμα από την Τετάρτη 10/7 στις 8:00μ.μ. ώς και την Πέμπτη 11/7 στις 6:00μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ