Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει η Αλεξάνδρεια στον Τσαβδαρίδη

Την περιοχή της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ξεκινώντας από το Νησί όπου παραβρέθηκε στη λιτανεία των Αγίων Αναργύρων. Κατόπιν επισκέφθηκε την Αγκαθιά και την πόλη της Αλεξάνδρειας όπου έγινε αποδέκτης αισιόδοξων μηνυμάτων για τις προσεχείς εκλογές. Μετά τη
ζεστή υποδοχή που επιφύλαξαν οι πολίτες της Αλεξάνδρειας στον υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας με τη ΝΔ, ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε: 

«Πιο αισιόδοξος και πιο σίγουρος από ποτέ, συνεχίζω την έντονη προεκλογική μου δραστηριότητα, επισκεπτόμενος για πολλοστή φορά τον Δήμο της Αλεξάνδρειας. Αρχικά παραβρέθηκα στην λιτανεία και στην περιφορά της εικόνας των Αγίων Αναργύρων στο Νησί και προσευχήθηκα μαζί με το υπόλοιπο Χριστεπώνυμο πλήθος για υγεία και ευτυχία σε όλους.

Στη συνεχεία επισκέφθηκα την Αγκαθιά αλλά και την πόλη της Αλεξάνδρειας, όπου και έγινα κοινωνός της αγωνίας για τα οικονομικά, επαγγελματικά και τα κοινωνικά αδιέξοδα από τους εκατοντάδες συντοπίτες μου, που συνάντησα.


Παράλληλα όμως έγινα και κοινωνός της βαθιάς πεποίθησής τους ότι τα αδιέξοδα αυτά θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με μια ισχυρή φωνή της Ημαθίας στη Βουλή.

Τους ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη στήριξή τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ