Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιπέδου... ΝΒΑ η εφορευτική την Κυριακή - Κάλεσαν μέχρι και τον Αντετοκούμπο!

Celebrity εφορευτική; Η λύση στην αποχή!
Καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους σε εφορευτική επιτροπή για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου καλείται να αναλάβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA την Κυριακή καλείται να κάνει το καθήκον του, μετέχοντας σε εφορευτική επιτροπή, πιάνοντας δουλειά στις 6 το πρωί! Στην εισαγγελική ειδοποίηση του Πρωτοδικείου Αθηνών προς τον Γιάννη Αντετοκούμπο που δημοσίευσε ο skai.gr αναφέρεται ότι διορίστηκε αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής στο 199 εκλογικό τμήμα, στο 7ο εκλογικό διαμέρισμα της Δημοτικής Ενότητας Ζωγράφου, στο Β3 Νότιο τομέα Αθηνών. Μέχρι στιγμής πάντως είναι άγνωστο εάν ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα εκπληρώσει τα καθήκοντά του ή έχει ζητήσει εξαίρεση λόγω κωλύματος. 
Πάντως αν τελικά εμφανιστεί, ίσως το 199 Ζωγράφου να γίνει το μοναδικό εκλογικό τμήμα με 100% συμμετοχή!

2 σχόλια:

  1. Πώς στα κομμάτια δημοσιεύεται αυτή η φωτογραφία από τα μέσα; Η διεύθυνση ενός οποιουδηποοπ πολίτη δεν ανήκει στα προσωπικά δεδομένα που πρέπει να προστατεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σέ καλό σας! Νόμισα πώς εἶχαν ἐκλογές καί στήν Νιγηρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ