Quantcast

http://picasion.com/

Θρήνος στη Μελίκη για τον θάνατο του Ευθύμη Μοσχοτά

Σε ηλικία μόλις 40 ετών
Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Μελίκης η είδηση του θανάτου του Ευθύμη Μοσχοτά. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 40 ετών από παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άνδρας είχε παραστεί σε γάμο προσφιλής του προσώπου στο νησί της Κρήτης και μετά το τέλος του γλεντιού, γύρισε στην οικία του όταν και ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε νεκροψία – νεκροτομή. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μελίκη.

5 σχόλια:

  1. Όχι ρε....γεια σου Μιμη παλιέ συμμαθητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο παράδεισο παλιε συμμαθητή και συμπαίκτη. Απο την ωρα που το εμαθα πέρασε όλο το γυμνάσιο και το λύκειο απο το μυαλό μου. Αντίο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο ρε μιμακο. καλό παράδεισο ρε πιβοταρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας, σχολική χρονιά 1995-1996, χρονιά αποφοίτησης...πέντε αγόρια, πέντε συμμαθητές, πέντε φίλοι στο ένα από τα δύο τμήματα της 3ης δέσμης. Θυμάμαι καλά, Ευθύμη; θυμάμαι καλά, καλέ μου συμμαθητή; Πληθωρικός στο κορμί, πλούσιος στην ψυχή, ευγενικός και καλός, μ' εκείνο το γέλιο σου το εφηβικό και παιχνιδιάρικο που ακούγεται από μακριά πια, από τα χρόνια της ξεγνοιασιάς, και που η ανάμνησή του θα μας συντροφεύει στη μουντή ενήλικη ζωή...γιατί μας έφυγες νωρίς, Ευθύμη, πολύ νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΜΑΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ