Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θανατηφόρα καραμπόλα με 3 ΙΧ στην Ημαθία

1 νεκρός και 2 τραυματίες
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019 στην Ημαθία. Συγκεκριμένα, ήταν 13:30 το μεσημέρι, όταν 3 οχήματα που κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας, συγκρούστηκαν στο ύψος του Παλαιοχωρίου του δήμου
Αλεξάνδρειας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 35χρονος οδηγός ενός εκ των οχημάτων, ενώ τραυματισμένοι οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας καθώς και 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 7 άνδρες, οι οποίοι χρειάστηκε να επενέβουν προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό από το όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατέος. Δείτε τις φωτογραφίες από το alexandreia-gidas.gr που βρέθηκε στο σημείο:
















1 σχόλιο:

  1. Για να πεταχτει ολόκληρος ο κινητήρας έξω από το αυτοκίνητο στην άσφαλτο,όπως φαίνεται στην φωτό,φανταστείτε την ταχύτητα και την σφοδρότητα της καταστροφικής σύγκρουσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ