Quantcast

http://picasion.com/

Πιο ώριμος και δυναμικός από ποτέ ο Λάζαρος

Στα «φαβορί» για εκλογή
Ο Λάζαρος Τσαβδρίδης διαθέτει σημαντική πολιτική εμπειρία παρά τα μόλις 48 του χρόνια. Στη θητεία του στο ελληνικό κοινοβούλιο κατείχε σημαντικές θεσμικές θέσεις, όπως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και το «ειδικό του βάρος» στους
διαδρόμους της Βουλής ήταν πάντα αντιληπτό. Αυτή η αναγνωρισιμότητα στους πολιτικούς κύκλους των Αθηνών, ήταν και είναι το μεγάλο του ατού, στην προσπάθειά του να προωθήσει τα συμφέροντα της Ημαθίας. «Πόντους» σε αυτή την προσπάθεια δίνει και η στενή προσωπική του σχέση, τόσο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Με τα περισσότερα από 10.000 ψηφοδέλτια που πήρε στις εκλογές του 2015, ο Τσαβδαρίδης δικαιούται να είναι αισιόδοξος για την έκβαση του προεκλογικού του αγώνα. Ταυτόχρονα, όσοι τον γνωρίζουν από παλιά, έχουν να λένε για την ωριμότητα που επιδεικνύει εν όψει των εκλογών της Κυριακής, αλλά και για την αστείρευτη ενέργειά του! 


Ο Λάζαρος, διατηρεί ειλικρινή και βαθιά σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Ημαθίας. Το «δέσιμο» αυτό με την εκλογική του βάση, κάνει δικαιολογημένα φίλους και υποστηρικτές να θεωρούν τον Τσαβδαρίδη «βαρύ πολιτικό χαρτί» και την εκλογή του στις 7 Ιουλίου σίγουρη. Εκλογή που λόγω των υψηλών προσδοκιών, θα αποτελέσει σημείο - σταθμό στην πολιτική του διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ