Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/7 - 14/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τρίτη, στις 9 Ιουλίου 2019, ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει Αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Οφείλουμε τώρα, να δουλέψουμε σκληρά και επίμονα, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δραστηριοποιηθούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα
στους τομείς που μας προβληματίζουν! Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κούραση, δυσκολίες, άγχος, εμπόδια και αρκετή ανασφάλεια… Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να οργανωθούμε καταλλήλως και να είμαστε δεκτικοί και κυρίως ψύχραιμοι, απέναντι σε καταλυτικές εξελίξεις.

♈ Κριός

Γενικά

Μία εβδομάδα δυναμική σε γεγονότα ξεκινά, όπου από το ξεκίνημά της κορυφώνονται οι εξελίξεις και οι ανακατατάξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα. Αλλάζουν οι προοπτικές που έχεις, κάποιοι στόχοι μορφοποιούνται, όμως οι μέρες είναι πιο δύσκολες και δοκιμαστικές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου επηρεάζεσαι από τις αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος και με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ζητήματα του παρελθόντος καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις, όμως η διαδικασία αυτή σε απογοητεύει ή και σε πληγώνει. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, δεν θα λείψουν οι αναθεωρήσεις ιδιαίτερα για ζητήματα αισθηματικά. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να σε κάνει αρκετά σπάταλο λόγω αντίδρασης με τα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος στο Λέοντα αλλά και τον Άρη από την ίδια θέση, υπάρχουν τώρα εξελίξεις στα αισθηματικά σου με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Μην βιάζεσαι να αποφασίσεις ή και να προχωρήσεις σε μία επανασύνδεση, γιατί γρήγορα μπορεί να προκύψει εκνευρισμός και ένταση και να το μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γίνονται ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα και πιέζεσαι σημαντικά. Με οργανωμένη εργασία και προσήλωση θα ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Η δημιουργικότητα σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Στα οικονομικά δείξε προσοχή στις σπατάλες που θα προκύψουν εξαιτίας επιπολαιότητας.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα έχει τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ταύρε. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, δημιουργεί αιτίες για να βρίσκεσαι τώρα σε συναισθηματική ένταση, είτε για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, είτε τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Μία φάση απολογισμού, αναθεώρησης ή και νοσταλγίας συναισθηματικής είναι μέσα στο πρόγραμμα αφού ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Σημαντικό είναι ωστόσο, να αποφύγεις τις λεκτικές κόντρες με τα άτομα που συμβιώνεις, ή ακόμα και να μεριμνήσεις για βλάβες ή ζημιές στο χώρο του σπιτιού. Στα θετικά της εβδομάδας είναι τα ευχάριστα νέα, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις κάποια όρια στον τομέα των αισθηματικών σου και ίσως περνούν τώρα από το μυαλό σου μαύρες / σκοτεινές σκέψεις που σε γεμίζουν με αρνητισμό. Κάποιες εντάσεις σε μία σχέση σου θα βιώσεις αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Ιδανική η εβδομάδα για ρομάντζα και γνωριμίες, για το 2ο δεκαήμερο. Το 3ο δεκαήμερο ζηλεύει... και στήνει πλεκτάνες στο μυαλό του εξαιτίας των φόβων που διατηρεί από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

στιγμή είναι κατάλληλη για να πάρεις συγκροτημένες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου τις οποίες και θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα. Ίσως απογοητευτείς από κάποια λόγια που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Μείνε κάπως αμέτοχος από έντονες συζητήσεις που θα γίνονται στην εργασία και απόφυγε να πεις λόγια εν θερμό. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα από αυτή την εβδομάδα, ταλανίζοντας τον επικοινωνιακό σου τομέα. Καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και ένα χάος σε συναντήσεις και ραντεβού είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου για σένα Δίδυμέ μου. Δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να βρίσκεσαι σε μία φάση αναθεώρησης σκέψεων ή και αποφάσεων. Θέλω να μου δείξεις παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σου μέσο. Το διάστημα αυτό πιέζεσαι και οριοθετείς εκ νέου υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεύτερες σκέψεις τρυπώνουν στα αισθηματικά σου και ίσως αναθεωρείς κάποια πράγματα σε μία γνωριμία ή σχέση που υπάρχει στη ζωή σου! Δεν παύει όμως να ροκανίζεις και τα νύχια σου για καβγά, κάτι το οποίο και πρέπει να περιορίσεις και να συγκρατήσεις, γιατί μπορεί να μιλήσεις άδικα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δηλώνει ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι εποικοδομητική για τα επαγγελματικά σου και θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που κάνεις. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για υπογραφές συμφωνητικών αλλά ούτε και για σοβαρές κουβέντες με τα άτομα που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου οι πιέσεις συνεχίζονται.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μπορεί η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου να πέρασε, οι δοκιμασίες όμως συνεχίζονται αφού αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει αντιθέσεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα γίνονται τώρα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να σε θίγει, να σε πληγώνει και να σε ωθεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Λέοντα μαζί με τον Άρη από το ίδιο ζώδιο, εξανεμίζουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού και γίνονται τώρα αναποδιές με τα οικονομικά σου! Ωστόσο η εβδομάδα έχει και τα καλά της όπου αυτά αφορούν ένα ταξίδι , μία μετακίνηση ή ακόμα και μία νέα γνωριμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η Αφροδίτη να διελαύνει στο δικό σου ζώδιο και να έχεις την ανάγκη να μονιάσεις στην αγκαλιά ενός συντρόφου, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές, δεν παύει όμως οι συνθήκες να είναι προκλητικές και να σου δίνουν το μήνυμα πως όσο και να το θες, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν! Αυτή την εβδομάδα σκέφτεσαι πιο σοβαρά πιο θέλεις να είναι το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αρκετά βαρύ το κλίμα στην δουλειά σου ενώ υπάρχουν και κάποιες κόντρες – ασυμφωνίες με άτομα που συνεργάζεσαι! Είναι ο καιρός να μπουν κάποια όρια για να δοθούν κάποιες λύσεις, δεν σου κρύβω όμως ότι αυτή την εβδομάδα θα πιεστείς! Να αναμένεις κάποια έκτακτα έξοδα που τώρα θα προκύψουν!

♌ Λέων

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου με τον Ερμή να ξεκινά τα «τσαλίμια» του στο ζώδιο σου, γυρνώντας φαινομενικά ανάδρομος από αυτή την Δευτέρα. Επικοινωνιακές γκάφες και αλαλούμ σε συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις σε αποδιοργανώνουν αυτή την περίοδο αλλά σου προκαλούν και έντονο εκνευρισμό. Επιπλέον, ο Άρης από το ζώδιο σου μπορεί από τη μία πλευρά να σε κάνει διεκδικητικό και γεμάτο πάθος για ζωή, από την άλλη όμως εντείνει τον εγωισμό σου και τη νευρικότητά σου! Δεν θα λείψουν λοιπόν αυτή την εβδομάδα οι συγκρούσεις ούτε από τον επαγγελματικό αλλά ούτε και από τον προσωπικό σου τομέα. Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και οι παρεξηγήσεις είναι αιφνίδιες...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο εύνοιας όμως οι μέρες αυτές σε κάνουν πιο απότομο και οξύθυμο αναμασώντας διαρκώς καταστάσεις του παρελθόντος. Το γεγονός αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα είναι δύσκολο από την δική σου πλευρά να κατανοήσεις πώς σκέφτεται και τι ακριβώς θέλει από εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου σε αποδιοργανώνουν αλλά και σε κουράζουν όμως Λιοντάρι μου θα τα καταφέρεις και θα ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής. Προσοχή στο παρασκήνιο που υπάρχει από πίσω σου και μην εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους που δεν σου έχουν αποδείξει την αξία τους. Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι κάπως πιο ισορροπημένη.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά σε όμορφους, κοινωνικούς ρυθμούς για σένα Παρθένε μου αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που γίνεται την Δευτέρα σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα, ενώ οι προτάσεις, οι ιδέες και οι συζητήσεις για ταξίδια και για νέες εμπειρίες σε γεμίζουν από χαρά. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, σου προκαλούν τον σχετικό αναβρασμό, δεν είσαι ικανοποιημένος από το κλίμα που υπάρχει και θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις, δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για νέα εγχειρήματα. Ο μέρες που ακολουθούν σε ωθούν και σε έναν απολογισμό τόσο των επιθυμιών σου όσο και τις αισθηματικής σου ζωής! Η ανάγκη σου να αποτραβηχτείς και να σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις σου είναι ισχυρή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αγάπη θέλει κόπο, προσπάθεια και θυσίες αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι από κάποιες δοκιμασίες που προκύπτουν τώρα στα αισθηματικά σου! Σημαντικό είναι να μπορέσεις να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας υπομονή στα εμπόδια που έρχονται τώρα για να σου δώσουν ένα σημαντικό μήνυμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες της εργασίας σε εγκλωβίζουν, σε περιορίζουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι όσο και να το προσπαθείς παραμένεις πάντα στο ίδιο σημείο! Μην τα βλέπεις όλα μαύρα, συνέχισε την προσπάθεια και αφοσιώσου σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν σταδιακά να χαλαρώσεις το πρόγραμμά σου! Τα οικονομικά σου έχουν αστάθειες,.

♎ Ζυγός

Γενικά

Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να μην έχεις ούτε διάθεση αλλά ούτε και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει καλοκαιράκι Ζυγέ μου. Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δηλώνουν ότι αυτή την εποχή υπάρχουν ισχυρή προβληματισμού στο σπίτι, στην οικογένεια, στην εργασία όπου τώρα καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες και να κοιτάξεις μπροστά. Συναισθηματικά μπορεί να νιώθεις πληγωμένος ή και απογοητευμένος μέσα στις ημέρες που ακολουθούν. Η διέξοδός σου είναι η κοινωνική ζωή που μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις από τις πιέσεις. Η επαφή σου με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού ο Ερμής ανάδρομος από το Λέοντα, φέρνει αναθέρμανση σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύεις την κατάλληλη περίοδο για δέσμευση, ή ένας χρόνιος δεσμός είναι πολύ πιθανό να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο, σίγουρα όμως μπορείς να δεις πιο ανάλαφρα και ανέμελα κάποιες καταστάσεις και να δώσεις περισσότερο χώρο για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές ανακατατάξεις γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου και απογοητεύεσαι από την εξέλιξη κάποιων εργασιακών σου υποθέσεις. Νιώθεις έντονο φόβο και ανησυχία για την εξέλιξη των πρακτικών και των οικονομικών σου υποθέσεων, όμως εγώ θα σε συμβούλευα να μη σε πιάνει πανικός γιατί εντέλει όλα θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Δίνεις την δική σου μάχη αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ για να κατακτήσεις στόχους και για να προχωρήσεις μπροστά σε σχέδια τα οποία θέλεις να γίνουν πραγματικότητα. Η ένταση και η νευρικότητα όμως θα είναι η βασική αιτία για να προκληθούν ρήξεις με το περιβάλλον σου, αφού το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που γίνεται την Πέμπτη σε επηρεάζει άμεσα (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου). Δείξε παραπάνω προσοχή σε επαγγελματικά έγγραφα και θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για συμφωνίες ή νέα ξεκινήματα στην καριέρα σου – ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος-!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας στα αισθηματικά αφού το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται την Πέμπτη φροντίζει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου και να εκπληρώσει τα όνειρά σου! Εκνευρισμός σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση αφορά εσένα που είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαήμερου. Προσοχή στα σκληρά λόγια εσύ που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στα επαγγελματικά σου που σου προκαλούν δυσαρέσκεια και γίνεσαι αρκετά πιο απόλυτος ή και σκληρός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Κάποια ρήξη με έναν συνεργάτη είναι μέσα στο πρόγραμμα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Μπορεί το ταμείο να είναι μείον και να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου γιατί δεν μπορείς να κάνεις με άνεση αυτό το καλοκαίρι όλα όσα θα θελες, ωστόσο η εβδομάδα σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να αποκτήσεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους. Κάποιες κόντρες στα επαγγελματικά σου είναι αναμενόμενες, οι πιέσεις στα οικονομικά και στα αισθηματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, ωστόσο είναι βέβαιο ότι αυτή την εβδομάδα θα το ρίξεις και λίγο στο σορολό και θα βάλεις στα σκαριά πλάνα για το καλοκαίρι! Προσοχή όμως γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και η αταξία θα είναι ευδιάκριτη σε μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα, αρκεί να πεις «ναι» στην ανανέωση. Προγραμμάτισε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και σίγουρα θα περάσεις καλά! Για σένα που είσαι σε περίοδο μοναξιάς, οι μέρες αυτές φέρνουν επικοινωνιακό παιχνίδι... να το χαρείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά σου αφού ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα. Η εποχή είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες του χτες. Τα οικονομικά είναι αρκετά πιεσμένα ενώ καλείσαι να διαχειριστείς με συνέπεια και οργάνωση υποθέσεις γραφειοκρατικές ή και τραπεζικές, που είναι φανερό ότι τώρα σε πιέζουν.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, προσπαθώντας φίλε μου Αιγόκερε να λύσεις το κουβάρι το οποίο τώρα υπάρχει γύρω σου! Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Καρκίνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, φανερώνουν ότι σε αυτούς τους τομείς θα έχεις και σημαντικά ξεκαθαρίσματα ενώ και η δική σου συμπεριφορά θα κριθεί σκληρή και αμετάκλητη. Κάποιες καθυστερήσεις ή και μπερδέματα με οικονομικά έγγραφα είναι μέσα στο πρόγραμμα, πρόσεξε μην ξεχάσεις να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν το λες και ρομαντικό το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αυτό το διάστημα, ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό να δεις εσύ ο ίδιος τις υποθέσεις πιο χαλαρά και ανάλαφρα και να μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά για να μπορέσεις να περάσεις καλά. Μία σχέση δοκιμάζεται για να διαπιστώσεις τώρα αν αξίζει να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αφοσιωμένος σε θέματα που αφορούν την εργασία σου, παθιάζεσαι, θυμώνεις, υπάρχουν και γραφειοκρατικές / μισθολογικές υποθέσεις που καθυστερούν ή βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Δείξε υπομονή στις προκλήσεις της περιόδου και προσπάθησε να κατευνάσεις την ανταγωνιστικότητα που διέπει αυτό τον καιρό τις συνεργασίες σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε ξεκινά ζόρικα και εκρηκτικά για σένα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να είναι σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει και που είναι έτοιμο να κάνει την έκρηξή του. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα και δεν είναι πολύ εύκολο να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου – άλλα λες, άλλα καταλαβαίνει το άτομο που έχεις απέναντί σου - ! Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό ωστόσο θα φέρει τα καβγαδάκια, την ένταση και τις αλλαγές στις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις ενώ μπορεί να γίνεις και ο «επαναστάτης» με τα άτομα που συμβιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βιάζεσαι να δεις εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και το στόμα σου πάει ροδάνι, χωρίς να σκέφτεσαι ότι μέσα σε όλη αυτή την παρορμητικότητά σου είναι πολύ πιθανό να προκληθούν κόντρες και παρεξηγήσεις. Η επαφή σου με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ζόρικες είναι οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου γιατί αφενός υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφετέρου σου ασκούνται πιέσεις για να δώσεις τώρα τον καλύτερό σου εαυτό, καλύπτοντας εκκρεμότητες που δημιουργούνται. Κάποιες συνεργασίες διακόπτονται, όμως η δική σου επαγγελματική πορεία δεν έχει φόβο! Απεναντίας μπορείς να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην αύξηση των οικονομικών σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Το ημερήσιο πρόγραμμά σου μπορεί να είναι φορτωμένο και να υπάρχουν και αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που σε εκνευρίζουν, όμως αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ, μπορείς σταδιακά να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου! Ο ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα φέρνει αταξία στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου ενώ το τετράγωνο Άρη – Ουρανού προκαλεί εκνευρισμούς στους παραπάνω τομείς. Ωστόσο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υπάρχουν ευκαιρίες διασκέδασης, έρωτα, ανάπαυλας. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα φέρνει μία θετική εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα! Πες ναι σε νέα σχέδια, άνοιξε την καρδιά σου και ομολόγησε τα πραγματικά σου συναισθήματα και... δεν θα βρεθείς χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προγραμμάτισε καλύτερα τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες γιατί αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν οι αναποδιές που θα σε βγάλουνε εκτός σχεδίου! Μην φορτώνεσαι περισσότερη δουλειά από αυτή που μπορείς να αντέξεις. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει αστάθεια αυτό το διάστημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ