Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη Καρατζιούλα: Σέβομαι ανυπόκριτα την απόφαση των συμπολιτών μας

Δήλωση της Νίκης Καρατζιούλα για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών: "Χαίρομαι για την νίκη της παράταξης. Λυπάμαι που δεν είμαι μεταξύ αυτών που επιλέχτηκαν να εκπροσωπήσουν την Ημαθία. Σέβομαι ανυπόκριτα την απόφαση των συμπολιτών μας και εύχομαι καλή δύναμη
και επιτυχία στο έργο αυτών που επιλέχτηκαν. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους στενούς μου συνεργάτες και φίλους που έδωσαν την ψυχή τους στον αγώνα αυτό. Τους χρωστάω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που συμπορεύθηκε με υπομονή σε αυτή τη διαδρομή".
Νίκη Καρατζιούλα
Πολιτικό Στέλεχος της Ν.Δ.

1 σχόλιο:

  1. Βουλευτής δεν εκλέγεσαι μέσα από τα πανηγύρια, τις χοροεσπερίδες, τις καφετέριες και τις ασταμάτητες δημοσιεύσεις στα social media. Δυστυχώς τη φωνή της κας Νίκης δεν την έχει ακούσει άνθρωπος στην Ημαθία. Τυχαίο πως είναι η μόνη που δεν έκανε κεντρική προεκλογική ομιλία? Ελπίζω την επόμενη φορά να υπάρξει πιο συγκροτημένη και ουσιαστική προεκλογική εκστρατεία. Τα λόγια μου δεν είναι λόγια εμπάθειας αλλά λόγια μιας ουσιαστικής κριτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ