Quantcast

http://picasion.com/

Στα ονόματα που «παίζουν» για τη νέα κυβέρνηση και ο Βεσυρόπουλος

Εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης έλαβε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, ενώ το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να ορκιστεί την Τρίτη. Και ενώ τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση «κλείδωσαν», αρκετές είναι οι αλλαγές και οι καραμπόλες τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα ονόματα που θα καλύψουν τις υπόλοιπες θέσεις στα Υπουργεία.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που «κλείδωσε» ήταν αυτό του Ημαθιώτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που αναλαμβάνει το υπερυπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από Αθήνα, ακόμα ένα όνομα από την Ημαθία αναμένεται να δεχθεί τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να παραλάβει το χαρτοφυλάκιό του. Ο λόγος για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο που διεκδικεί θέση στο οικονομικό επιτελείο. Εξάλλου, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής Ημαθίας είναι άριστος γνώστης των φορολογικών θεμάτων και έχει να επιδείξει σημαντικό εργο ως Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας από το Νοέμβριο του 2016.

Θα έχουμε Ημαθιώτη βουλευτή στο νέο κυβερνητικό σχήμα; Υπομονή μέχρι το απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ