Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/7 - 4/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019, το Τετράγωνο Ήλιου στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας φέρει δυσάρεστες αλλαγές και δυσκολίες στην καθημερινότητα μας και θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, που δεν περιμέναμε! Θα δοκιμαστούν σίγουρα, η υπομονή, οι αντοχές και η
ψυχραιμία μας, αφού έρχονται δυσάρεστες ανατροπές, ξαφνικά ανεπιθύμητα γεγονότα, απρόσμενες αποκαλύψεις, ξεσπάσματα, προκλητικές συμπεριφορές και εκρηκτικοί καυγάδες! Προσπαθούμε να μείνουμε συγκρατημένοι και δεν παρασυρόμαστε σε παρορμητικές δράσεις, υπερβολές, αυθορμητισμούς, επιπολαιότητες, προκλητικότητες, απροσεξίες και συναισθηματικές εκρήξεις!

♈ Κριός

Γενικά

Η ατμόσφαιρα μυρίζει καλοκαιράκι και εσύ αγαπητέ Κριέ αφήνεσαι στα πάθη σου και το διασκεδάζεις... Δεν σου κρύβω όμως ότι θα το παρακάνεις και θα σπαταλήσεις υπερβολικά τόσο το χρήμα όσο και το συναίσθημα, όπου λίγο αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήσουν όλο υπερβολές. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε παροτρύνει να εκφραστείς, να φλερτάρεις, να ερωτοτροπήσεις και να αφήσεις χώρο για να μπει περισσότερη χαρά στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα διεγείρει τις ερωτικές επιθυμίες σου και το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα αγαπημένε μου Κριέ. Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα δίνει ως ώθηση η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Λιοντάρι πρωτομηνιά, ενώ ο Ερμής σε ορθή φορά σε βοηθά να αξιολογήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπιστέψου τη δημιουργικότητά σου και ασχολήσου με μεράκι με τα επαγγελματικά , γιατί θα μπορέσεις να έχεις θετικές εξελίξεις. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, οι σπατάλες για καλοπέραση, θα σε κάνουν στην πορεία να μετανιώνεις για την επιπολαιότητά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Δυναμική είναι η Νέα Εβδομάδα για το ζώδιο σου Ταύρε μου, αφού με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα έρχονται σημαντικές ανακατατάξεις που αφορούν το χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, είτε το συναισθηματικό σου κόσμο. Δεν θα λείψουν όμως και οι ταραχές αυτό το διάστημα, εξαιτίας του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού. Αιφνιδιάζεσαι από την ροή των εξελίξεων, προσπαθείς να τρέξεις στους ρυθμούς των αλλαγών που ανοίγονται μπροστά σου, ενώ δεν λείπουν και κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις εξαιτίας της έντασης που βιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αντιδράσεις στην αισθηματική σου ζωή ... Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού εκφράζει ότι αποδεσμεύεσαι και απελευθερώνεσαι από κάθε τι που σε καταπίεζε ή δεν σε άφηνε να εξελιχθείς. Ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται για την αισθηματική σου ζωή, ωστόσο για την ώρα θα ζήσεις τα σκαμπανεβάσματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προγραμματίζεις αυτή την εβδομάδα κάποιες αλλαγές που αφορούν την δουλειά σου, όμως είσαι σε μία περίοδο έντασης και αυτό σου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Τα οικονομικά αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται και αυτό σου δίνει ανάσα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τα καλά νέα για αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε, είναι πως ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου και επιτέλους θα αρχίσει σιγά – σιγά να κινείται το οικονομικό σου! Από την άλλη πλευρά με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα την πρωτομηνιά, έρχονται νέες προτάσεις, ευκαιρίες νέων γνωριμιών ενώ ήδη πρέπει να έχεις έτοιμη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος είναι ιδανική για να εκφράσεις αλλά και να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου! Νιώθεις πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά για το τι θέλεις και ναι, η ρέντα στα αισθηματικά συνεχίζεται! Παίρνεις μία νέα απόφαση ή κάνεις ένα νέο σημαντικό άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις ιδέες, τις προτάσεις και τις συζητήσεις της εβδομάδας για να κάνεις κάτι νέο στα επαγγελματικά σου! Περιόρισε την έκδηλη νευρικότητα όταν δεν γίνεται το δικό σου. Τα οικονομικά σου σταδιακά μπαίνουν σε τάξη.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μετά το κύμα ταλαιπωριών που πέρασες το τελευταίο διάστημα αρχίζεις Καρκίνε μου και παίρνεις τα πάνω σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο, οι επικοινωνίες σου εξελίσσονται πιο γρήγορα και ομαλά ενώ ξεκαθαρίζουν επιτέλους και κάποιες σκέψεις στο μυαλό σου! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, ενώ συνάμα μπορείς να κάνεις τα «κέφια» σου και τις αγορές σου γιατί το χρήμα έρχεται στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις πιο καλά με εσένα, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, αναγνωρίζεις τι πραγματικά αξίζεις και αυτό σε βοηθά να θέσεις καλύτερους στόχους για τα αισθηματικά σου! Κοιτάζεις το μέλλον μίας σχέσης με μάτι πιο ξεκάθαρο, ενώ λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις συμφωνίες, να πάρεις αποφάσεις και να κινήσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν στον «πάγο». Η εβδομάδα ωστόσο σε βοηθά να αυξήσεις και τις πηγές εσόδων σου, μην χάσεις αυτή την ευκαιρία!

♌ Λέων

Γενικά

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας φίλε μου Λέοντα, αφενός γιατί η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται ακόμα στο ζώδιο σου, χαρίζοντας ερωτισμό, χάρη, τόλμη και εγρήγορση για νέα πράγματα στη ζωή σου, αφετέρου όμως έχουμε τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου την πρώτη μέρα του Αυγούστου! Είναι ο καιρός να κάνεις νέα σημαντικά ξεκινήματα, τα οποία και θα σε παθιάσουν, σε προετοιμάζω όμως ότι δεν θα λείψουν και οι αλλαγές ενώ θα διαπιστώσεις ότι τολμάς και ρισκάρεις περισσότερο από ότι συνήθως, γιατί τα ζητούμενά σου είναι διαφορετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι στιγμές της εβδομάδας θα σε συναρπάσουν, θα μπορέσεις να περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα, να φλερτάρεις και να δεχθείς ερωτική επιβεβαίωση. Ένα νέο ξεκίνημα θα σε γεμίσει τώρα με ενθουσιασμό. Λίγο προσοχή μόνο θέλω να μου δείξεις στις κρίσεις ανεξαρτησίας που σε διακατέχουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμβαίνουν αλλαγές στα επαγγελματικά σου και αιφνιδιάζεσαι από την πλοκή κάποιων υποθέσεων που σε βγάζουν εκτός προγράμματος! Ίσως τώρα αποφασίσεις να κάνεις μία στροφή στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία καλύτερη πορεία.

♍ Παρθένος

Γενικά

Έφτασε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να κατασταλάξεις σε όλα αυτά που επιθυμείς και θέλεις να πετύχεις , να ηρεμήσει το κλίμα στις κοινωνικές σου επαφές και να μπουν κάποια πράγματα σε σειρά στη ζωή σου! Η νέα εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, σε περίοδο καλοκαιριού είναι φανερό ότι εργάζεσαι πάνω σε κάτι που θα ξεκινήσει λίγο αργότερα ή γίνονται κάποιες ανακατατάξεις που θα έχουν μία πιο τελική μορφή στο τέλος του μήνα. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι αναπτερώνεσαι ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Περίεργο το σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής φίλε μου Παρθένε... Διστάζεις να αποκαλύψεις αυτά που αισθάνεσαι, κρατάς εφτασφράγιστο μυστικό όλα όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου, ενώ είσαι σε αναμμένα κάρβουνα για τις εξελίξεις που είναι να έρθουν. Για την ώρα κάπως αδιάφορα τα πράγματα, αλλά μπορείς να συγκροτηθείς και να κατανοήσεις τι είναι ουσιώδες και τι όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, ξεκινά δειλά – δειλά η προεργασία σου για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο θα γίνει αργότερα. Σίγουρα όμως αυτό τον καιρό είσαι στο σχεδιασμό μίας νέας δραστηριότητα. Τα οικονομικά σου για την ώρα είναι άστατα και ίσως σκορπάς λίγο πιο άτσαλα τα χρήματά σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αρκετά κοινωνική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπημένε μου Ζυγέ. Η Νέα Σελήνη που γίνεται 1η Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, είναι θετική για σένα , γιατί σου προσφέρει νέες σημαντικές ευκαιρίες γνωριμιών. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και σου δίνουν ένα νέο ερέθισμα, ένα νέο κίνητρο. Αυτό που θα θελα να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου αποφεύγοντας τα ρίσκα και τους συνεταιρισμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας αυτό τον καιρό μπορεί να προέλθει μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, από μία γνωριμία που τώρα μπορεί να γίνει από τον φιλικό σου κύκλο, ή πολύ απλά μπορεί μία φιλία να εξελιχθεί σε έναν έρωτα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, περνάς όμορφες στιγμές ανεμελιάς με το ταίρι σου, κλείνοντας για τα καλά τις πληγές που προκάλεσε ο Ιούλιος στο πέρασμά του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου, ξεμπλοκάροντας τα επαγγελματικά σου. Από αυτή την εβδομάδα μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες επαφές που θα μπορούν να έχουν καλή πρόοδο. Στα οικονομικά σου για την ώρα είσαι σε μεταβατικό στάδιο, δεν λείπουν όμως και τα αιφνιδιαστικά έξοδα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Στην καρδιά του καλοκαιριού εσύ φαίνεται αγαπημένε μου Σκορπιέ ότι είσαι επικεντρωμένος κυρίως στα επαγγελματικά σου και στους στόχους που έχεις θέσει για την πορεία της καριέρας σου! Η εβδομάδα φέρνει μαζί της και τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία και σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αλλάζοντας ίσως την πορεία που είχες χαράξει εως σήμερα στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Επικοινωνιακά ξεμπλοκάρεις αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και είσαι σε θέση να συζητήσεις και να αποφασίσεις για την πορεία των υποθέσεών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα δίνεις μεγάλη βαρύτητα αυτές τις μέρες στο τι θα πει ο κόσμος, μην δώσεις δικαιώματα και αυτή είναι και η αιτία να δημιουργούνται συγκρούσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δημιουργεί μία άστατη διάθεση στα ερωτικά. Αν είσαι χωρίς ταίρι μην δίνεις τόση μεγάλη έμφαση, σε έναν πρόσκαιρο καλοκαιρινό έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, δες τι μπορείς να αλλάξεις για να περνάς καλύτερα με το ταίρι σου, αν δεν μπορείς να το κάνεις, τότε ο δρόμος της αποδέσμευσης είναι ανοιχτός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο το άγχος και την ανησυχία σου, οι επαγγελματικές σου υποθέσεις μπορούν να έχουν μία πολύ καλή πορεία και να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα τα οποία πραγματικά θα σου αποφέρουν καρπούς! Στα οικονομικά σου είσαι ευχαριστημένος.

♐ Τοξότης

Γενικά

Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα τραγουδάς από το ξεκίνημα της εβδομάδας φίλε μου Τοξότη και είναι λογικό ... Ο Αύγουστος ξεκινά με Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στο ίδιο φιλικό για σένα ζώδιο κινείται και η Αφροδίτη με τον Άρη, είσαι λοιπόν σε ετοιμότητα για να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να περάσεις καλά, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και γιατί όχι να ερωτοτροπήσεις. Το διάστημα αυτό σε βοηθά να διευρύνεις με κάθε τρόπο τους ορίζοντές σου και ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Δίας στο ζώδιο σου που σε αβαντάρει σημαντικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στα αισθηματικά σου να πάνε χαμένες. Με τη Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι μπορείς να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να γνωρίσεις ένα νέο άνθρωπο που θα γίνει πηγή έμπνευσης για σένα... Ακόμα και αν είσαι ήδη σε μία σχέση, είναι η κατάλληλη περίοδο για να πας το δεσμό σου ένα βήμα παρακάτω .. Τι λές θα τα φάμε τα κουφέτα μέχρι να φύγει ο Δίας από το ζώδιο σου;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι ότι επιτέλους θα πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά σου και μπορέσεις να κλείσεις κάποιες «τρύπες» που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε ένα στάδιο επαφών, συζητήσεων, προτάσεων με νέους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στα νέα εγχειρήματα που ετοιμάζεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά
Η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, για να μπορέσεις να ησυχάσεις από τα βάσανα που σε ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό, αλλά και για μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά σους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου και σταδιακά εξομαλύνονται οι επικοινωνίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά, όπου δεν πρέπει να χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός είναι έκδηλος αυτές τις μέρες και με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα παθιάζεσαι και τα δίνεις όλα για μία σχέση, όποιο και να είναι το μέλλον ή η πορεία της. Προσπάθησε όμως να μην τα θέλεις δικά σου προσπαθώντας να επιβληθείς και να χειριστείς καταστάσεις, για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καθυστερήσεις που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου αντιμετωπίζονται και βρίσκεις λύσεις σε συνεργασίες που σε προβλημάτιζαν. Η εβδομάδα ωστόσο είναι αρκετά τυχερή στα οικονομικά σου όπου μπορείς να δεχθείς ένα δώρο, μία ευκαιρία που θα σε κάνει να ξαλαφρώσεις από τα δύσκολα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αναμορφωτική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπημένε μου Υδροχόε, όμως δεν θα λείψουν και κάποιες εντάσεις ή συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Η Αφροδίτη και ο Άρης διελαύνουν στο ζώδιο του Λέοντα (ακριβώς απέναντί σου) και οι πιο σημαντικές εξελίξεις αφορούν το γάμο, την συντροφικότητα, το δεσμό, ή ακόμα και κάποιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις. Σε αυτούς τους τομείς έχεις τις πιο σπουδαίες εξελίξεις της περιόδου. Έρχεται και η Νέα Σελήνη στο Λέοντα όπου είναι σε δυσαρμονία με τον Ουρανό και σε βοηθά να καθαρίσεις το τοπίο των σχέσεών σου και να κρατήσεις κοντά σου μόνο ότι είναι αληθινό και έχει ουσία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να απελευθερωθείς από τα δεσμά του παρελθόντος και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Με αντιθέσεις, καβγαδάκια και αποκαλύψεις (η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό) θα μπορέσεις εντέλει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους ηρεμεί το κλίμα στην εργασία και μπαίνουν κάποια πράγματα σε μία σειρά αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Καρκίνο! Οι καθυστερήσεις ξεπερνιούνται και μπορείς να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου! Στα οικονομικά δεν έχεις μεγάλες εξελίξεις, ωστόσο κάποια οφειλόμενα χρήματα έρχονται επιτέλους στα χέρια σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Κατά την διάρκεια της νέας εβδομάς κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και πραγματικά το καταφέρνεις αγαπημένε μου Ιχθύ! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, προσφέρει το αίσθημα της χαράς και της ευδαιμονίας σε τούτες τις μέρες του καλοκαιριού. Οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν, γίνεσαι πιο δημιουργικός για θέματα που αφορούν την εργασία σου, βελτιώνεις το σώμα σου, την διατροφή σου, κόβεις κακές συνήθειες και κάνεις ένα σημαντικό δώρο στον εαυτό σου, την προσωπική σου ευεξία! Επιπλέον ευχάριστα μηνύματα σου προσφέρουν το αίσθημα της χαράς και της ολοκλήρωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου και το επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνεται στα αισθηματικά σου! Τώρα μπορείς να συζητήσεις επί της ουσίας με το ταίρι σου και να βρείτε λύσεις στα ζητήματά σας. Αν δεν έχεις σύντροφο, τι το καλύτερο από μία νέα γνωριμία, ενώ δεν σου κρύβω ότι αυτή η νέα γνωριμία μπορεί να προέλθει από χώρο εργασιακό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι δημιουργική και μπορείς να ανασυνταχτείς προκειμένου να αναλάβεις νέες ευθύνες που πραγματικά σε χαροποιούν. Στα οικονομικά σου για την ώρα ούτε κλαις, ούτε γελάς... ωστόσο η περίοδος αυτή έχει και έκτακτα έξοδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ