Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/7 - 7/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ιούλιος κάνει το ντεμπούτο του με την Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 2 Ιουλίου 2019 στο ζώδιο του Καρκίνου! Ένα φεγγάρι που θα επηρεάσει ιδιαίτερα την ψυχολογία μας, αλλά και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν το καλοκαίρι
2019. Ο Ιούλιος ειδικά αναμένεται να είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες του 2019 για όλους μας. Οι δύο σημαντικές εκλείψεις του, ο Ερμής που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος , καθώς και το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, αναμένεται να πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια. Ένας καυτός και κρίσιμος σε γεγονότα μήνας ανοίγεται μπροστά μας.

♈ Κριός

Γενικά

Έφτασε η ώρα να κάνεις έναν απολογισμό, να θυμηθείς το παρελθόν σου, να παραδειγματιστείς από αυτό, να αναλογιστείς σφάλματά σου και να οδηγηθείς στην δική σου ψυχολογική κάθαρση. Αυτό ακριβώς το μήνυμα σου δίνει το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας που είναι η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την Τρίτη! Ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, τις ρίζες, το σπίτι και την οικογένεια σε αφορούν άμεσα. Συνάμα, έχουμε και την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο έτσι λοιπόν η ανάγκη σου θα είναι να προστατέψεις την «φωλιά» σου από τις δυσκολίες των ημερών. Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα, σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό στα ζητήματα καρδιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα πυρπολεί με ερωτικό πόθο την αισθηματική σου ζωή και εσύ φαίνεται τώρα ότι διεκδικείς και κατακτάς αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Προσοχή μόνο στα καβγαδάκια πάθους, που ναι μεν γρήγορα θα ξεπερνιούνται αλλά μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υπερβολικός σε αυτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν αρκετές μεταρρυθμίσεις στα επαγγελματικά σου, αγχώνεσαι, πιέζεσαι, όμως... η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια, ωστόσο δεν το βάζεις κάτω!

♉ Ταύρος

Γενικά

Σκέψεις αρνητικές τριγυρίζουν στο μυαλό σου από το ξεκίνημα της εβδομάδας και χαρακτηρίζεσαι από ευθιξία... Δεν λέω, υπάρχουν λόγοι για αυτή την απαισιοδοξία σου ενώ κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεις δεν είναι και τόσο ευχάριστες! Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου βαραίνει το κλίμα αλλά σε κάνει να βλέπεις τις καταστάσεις και λίγο παραπάνω συναισθηματικά, ενώ παίρνεις τα πράγματα πάρα πολύ προσωπικά, κάτι που πρέπει να συγκρατήσεις. Τα ερωτικά φλερτ δεν λείπουν, αλλά και η ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου! Με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα προκύπτουν ανακατατάξεις στο σπίτι, ενώ εσύ αρκετές στιγμές είσαι σε συναισθηματική ένταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ο καιρός να αφήσεις στην άκρη τα πείσματα και τον εγωισμό και να εκφράσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα για να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Παρόλο που διανύουμε περίοδο Εκλείψεων, ένα άτομο θα σε αιφνιδιάσει με την προσέγγιση που θα σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία μαχητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου όπου είναι να γίνουν αρκετές αλλαγές, αυτές θα αφορούν είτε τον τόπο που εργάζεσαι είτε τις συνεργασίες σου! Ήδη από αυτή την εβδομάδα λοιπόν υπάρχου αποφάσεις, συζητήσεις και λόγια που προκαλούν σχετική ένταση . Στα οικονομικά σου είσαι σε μία περίοδο αναμονής, περισσότερες ευκαιρίες έχεις εσύ που γεννήθηκες στο 2ο δεκαήμερο.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε νιώθεις κάπως ακάλυπτος και φουντώνουν οι ανασφάλειες σου! Η Ηλιακή Έκλειψη από τον Καρκίνο σε ωθεί να επαναξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις, ωστόσο οι οικονομικές πιέσεις που επιφέρει, σε πιέζουν σημαντικά. Με σκληρό αγώνα και προσπάθεια θα μπορέσεις εντέλει να βρεις τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές ισορροπίες σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Με τον Άρη από το Λέοντα, είσαι σε πνευματική εγρήγορση ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξιδάκια. Προσοχή μονάχα στην παρορμητικότητα του λόγου και των κινήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη μπορεί να αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο όμως με την είσοδό της στον Καρκίνο σε βοηθά να αναπτύξεις το αίσθημα της ζεστασιάς και της οικειότητας στην αισθηματική σου ζωή! Είναι η στιγμή να εκφραστείς και να πεις όλα όσα νιώθεις, περιορίζοντας το αίσθημα της ανασφάλειας που είναι διάχυτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σε προβληματίζει σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και σε πιάνουν οι φοβίες σου, μην τυχόν και δεν καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Ο φόβος θα σε ωθήσει να έρθεις σε συζητήσεις και σε επαφές που εντέλει θα σε ευνοήσουν. Στα επαγγελματικά σου ξεθολώνει το τοπίο!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μία αναμορφωτική εβδομάδα, τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, το νιώθεις, το αντιλαμβάνεσαι και ίσως αυτό να είναι κάτι που για την ώρα σου προκαλεί ταραχή και σε βγάζει από τα νερά σου! Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, αλλάζει το τοπίο της προσωπικής σου ζωής και εσύ καλείσαι τώρα να γυρίσεις μία νέα σελίδα... άλλωστε αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζει τόλμη, γοητεία και μαγνητισμό. Ο Άρης από το Λέοντα, φέρνει τα έξοδά του στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για απολογισμό στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Καρκίνε και με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου, μετράς τι αξίζει, τι πρέπει να παραμείνει κοντά σου και τι πρέπει να απομακρύνεις. Τα αισθηματικά μπαίνουν σε μία νέα πορεία, την ποία και απολαμβάνεις στην συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία περίοδο που δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα, μα πολύ περισσότερο δεν ικανοποιείσαι από τα αποτελέσματα της εργασίας και των οικονομικών σου! Στηρίξου στις δυνάμεις σου και με οργανωμένο πνεύμα εργασίας θα τα καταφέρεις! Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι απαιτητική!

♌ Λέων

Γενικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας είσαι σε μία εσωστρέφεια και έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και να σκεφτείς εκ νέου τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάποιες καταστάσεις νιώθεις ότι βρίσκονται σε ένα χάος και ότι εσύ βαδίζεις σε ένα τούνελ περιμένοντας να δεις το φως που θα σε βγάλει στη διέξοδο. Αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που αισθάνεσαι από την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο αγαπητό μου Λιοντάρι! Η επιρροή της έχει περισσότερο ψυχολογικό υπόβαθρο και σου δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσεις κάποιους κύκλους! Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο σου, βρίσκεις την δύναμη και να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός είναι έκδηλος, όπως και το πάθος σου για έναν άνθρωπο που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου! Σίγουρα ωστόσο για την ώρα σχεδιάζεις κάποια πράγματα που είναι να γίνουν στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής! Δεν παύει όμως να σε πιάνουν και κάποιες καχυποψίες...!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυρίζει έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου και πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τους ανθρώπους που μόνο το καλό σου δεν θέλουν! Αναμένεται να κουραστείς αυτή την εβδομάδα στην εργασία σου, πολύ παραπάνω όμως η κούραση θα είναι ψυχολογική! Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις προσοχή σε δοσοληψίες και συμφωνητικά.

♍ Παρθένος

Γενικά

Οι προσδοκίες είναι για να υλοποιούνται για να γίνονται πραγματικότητα και αν είναι κάτι αυτό που δεν πρέπει να χάνουμε είναι τη πίστη, το κουράγιο, την ελπίδα αλλά και την δύναμη ψυχής να παλεύουμε στα δύσκολα! Αυτό ακριβώς φίλε μου παρθένε είναι το μήνυμα που σου δίνει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την Τρίτη! Κόβεται η επαφή σου με φιλικά πρόσωπα, αλλά αυτό είναι κάτι που ήξερες από πιο παλιά ότι πρέπει να γίνει. Βγαίνουν από το ντουλάπι των προσωπικών σου επιθυμιών ανάγκες που είχαν μείνει ανεκπλήρωτες και τώρα τις ικανοποιείς! Με τον Άρη από το Λέοντα, μπορώ να πω ότι κουράζεσαι πολύ παραπάνω αυτή τη περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά όμορφο και ρομαντικό είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής, αφού με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορείς να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση τώρα αναμένεται να εξελιχθεί μία νέα φιλικοσυναισθηματική σχέση που θα σε ανεβάσει! Πες ναι σε γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και τα εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή ήδη έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται και το γεγονός αυτό σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό αυτές τις μέρες Παρθένε μου! Κουράζεσαι παραπάνω από άλλες φορές και αυτό σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου! Στα οικονομικά σου τα νέα είναι ευχάριστα, μπορείς έστω και κάποιο κέρδος να το εξασφαλίσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης σε βρίσκει με μία διάθεση απογοήτευσης η οποία και προκύπτει εξαιτίας των εμποδίων που έχεις σε στόχους, όνειρα, προοπτικές μα προπάντων στην καριέρα σου! Κάποια πράγματα έρχονται ανάποδα απ΄ότι περίμενες και αυτό σε πιέζει σημαντικά. Ωστόσο με αυτό το φεγγάρι καλείσαι να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να δεις τις καταστάσεις αλλιώς, κάνοντας ένα νέο πλάνο για τα επόμενα βήματά σου! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου ενώ με τον Άρη από το Λέοντα η κοινωνική δικτύωση σε βοηθά να περνάς καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν, είτε γιατί εσύ βλέπεις πιο σοβαρά την πορεία μίας σχέσης κάτι που δεν γίνεται από την απέναντι πλευρά, είτε γιατί βρίσκεσαι σε μία φάση αναμονής, περιμένοντας κάποια πράγματα να εξελιχθούν, πράγμα που δεν εξελίσσεται όπως θα θελες. Κάνε λίγο υπομονή και θυμήσου ότι δεν είναι η στιγμή για απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακατατάξεις προκύπτουν στα επαγγελματικά σου και ενώ δεν το υπολόγιζες ίσως αναγκαστείς αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στην καριέρα σου! Τα οικονομικά σου διανύουν μία καλύτερη πορεία!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Νιώθεις ότι κάποιες προσπάθειές σου είναι μάταιες και όσο και να προσπαθείς βρίσκεσαι πάλι στο ίδιο σημείο... Έτσι είναι Σκορπιέ μου; Δες το αλλιώς γιατί αυτή η σκέψη και αυτό το συναίσθημα πηγάζει από την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που σε οδηγεί σε αρνητικές σκέψεις! Διανύεις ένα στάδιο που μπορείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σου , αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιηθείς στην πορεία! Ίσως λοιπόν διανύεις ένα σημείο καμπής που θα σε ωθήσει σε μία καλύτερη πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του καρκίνου και το ζητούμενό σου αυτή την περίοδο θα είναι η ανανέωση... Ανανέωση όμως σε μία σχέση που ήδη υπάρχει, ή με έναν άνθρωπο που ήδη τον γνωρίζεις καιρό! Είναι το διάστημα να κάνεις κάποια βήματα προσέγγισης που θα σε βοηθήσουν να έλξεις κοντά σου αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείσε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου γιατί σύντομα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και θα γίνει «μπάχαλο» στα επαγγελματικά! Κάποιες κόντρες και αλλαγές στην εργασία είναι αναμενόμενες. Στα οικονομικά μια χαρά σε βρίσκω συγκριτικά με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού – μην γκρινιάζεις καθόλου λοιπόν!

♐ Τοξότης

Γενικά

Κάποιες καταστάσεις σου θυμίζουν το παρελθόν ή σου ξύνουν μία πληγή την οποία προσπαθούσες εδώ και καιρό να κλείσεις. Τα οικονομικά δεν σε καλύπτουν και σε αυτή την περίοδο του έτους προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν... Αυτή ακριβώς είναι η τάση της εβδομάδας με την Ηλιακή Έκλειψη, που βγάζει στην επιφάνεια φόβους που συνδέονται με το χτες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση και να κάνεις νέα βήματα που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις την ζήλεια και την κτητικότητα να στέκονται εμπόδιο στα αισθηματικά σου, δείξε πνεύμα συγκαταβατικότητας και υποχώρησης! Είναι ο καιρός να αρχίζεις να σχεδιάζεις νέα βήματα που θα κάνεις στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και ξεμπλοκάρουν αλλά και πάλι δεν είσαι τόσο ικανοποιημένος όσο θα θελες. Ευκαιρίες υπάρχουν, αλλά αργούν να σου αποδώσουν και το γεγονός αυτό σε κουράζει! Τα οικονομικά δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σε αγχώνουν υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Είναι η στιγμή που πρέπει να βάλεις κάποια όρια, να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που βλέπεις ότι μαζί τους δεν μπορείς να έχεις μέλλον και να πας μπροστά... Με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Καρκίνο, κλείνουν κάποιοι κύκλοι σχέσεων ή συνεργασιών όμως έχεις άμεσα την διέξοδο για να βρεις λύσεις και να ξεκινήσεις κάτι νέο! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου σε απασχολούν άμεσα και σου προκαλούν άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μείνω ή θα φύγω από μία σχέση; Την απάντηση θα την δώσεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Αιγόκερε όπου το πλανητικό σκηνικό σε προδιαθέτει για ξεκαθαρίσματα. Εσύ ο ίδιος θα κινήσεις τώρα τα νήματα για να βάλεις την αισθηματική σου ζωή σε μία νέα πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συνεργασίες σου σε προβληματίζουν για αυτό και μεριμνείς την διακοπή τους για να προχωρήσεις παρακάτω! Τα οικονομικά είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όμως είναι σημαντικό να προσέξεις περισσότερο στις επενδύσεις σου αλλά και σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με άγχος, κούραση, πολλές υποχρεώσεις αλλά και όλους να έχουν απαιτήσεις σημαντικές από εσένα! Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου, εντείνει τις ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου, όμως σε φορτώνει και με πάρα πολλές ευθύνες που τώρα καλείσαι να διαχειριστείς. Ο Ερμής και ο Άρης από το Λέοντα σε παρακινούν να πάρεις τις αποφάσεις σου για θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ίσως όμως κάποιες στιγμές νιώθεις ότι οι άνθρωπο που έχεις απέναντί σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν, να σε νιώσουν, απεναντίας θα σου προκαλούν έναν εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλω να μου προσέξεις τα ερωτικά καβγαδάκια φίλε μου Υδροχόε ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου! Άλλα μπορεί να λέτε με το ταίρι σου και άλλα καταλαβαίνετε με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η ένταση στην επαφή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι στην καλύτερή τους περίοδο όμως βρίσκεις κάποιες λύσεις και αυτό είναι σημαντικό! Νέες επαγγελματικές συνεργασίες ανοίγουν την ελπίδα για το αύριο!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο κλίμα της εβδομάδας εσύ Ιχθύ μου είσαι μέσα στην δημιουργικότητα, την χαρά αλλά και τον έρωτα! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του καρκίνου είναι φανερό ότι σε ευνοεί και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες καρδιάς. Ένας έρωτας, μία αιφνίδια ερωτική εξέλιξη, μία πρόταση, ένα δημιουργικό σχέδιο είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου! Στις προκλήσεις της εβδομάδας συγκαταλέγω το εργασιακό στρες που θα είναι έντονο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του καρκίνου θα ευνοήσει ιδιαίτερα τον αισθηματικό σου τομέα και σίγουρα δεν θα σε αφήσει να συνεχίσεις να βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια! Οι στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου είναι γεμάτες συναίσθημα αλλά και με την ευκαιρία ακόμα και για μία επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, η εργασία σου προκαλεί εκνευρισμό ενώ κυριαρχεί ένταση, ασυνεννοησία και καθυστέρηση στην ολοκλήρωση κάποιων έργων. Το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο! Στα οικονομικά σου η δημιουργικότητά σου θα είναι το κλειδί για να τα δεις να αναπτύσσονται

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ