Quantcast

http://picasion.com/

Ποζάρει με ρομαντική διάθεση στο Μιλάνο η Εύη Ιωαννίδου

Η Εύη Ιωαννίδου μετά την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model ακολούθησε το όνειρό της και ξεκίνησε καριέρα ως επαγγελματίας μοντέλο στην Ιταλία. Η μελαχρινή καλλονή από τη Βέροια, εδώ και λίγους μήνες, μένει μόνιμα στο Μιλάνο και έχει μια έντονη καθημερινότητα καθώς συμμετέχει σε κάστινγκ, φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας. Μάλιστα πριν από ένα μήνα συμμετείχε σε fashion show ιταλικού οίκου μόδας και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην πασαρέλα. Η πρώην παίκτρια του GNTM μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της στην Ιταλία. Έτσι τη Δευτέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από τις βόλτες της στην περιοχή Navigli, γνωστή ως κανάλια της Ιταλίας.
Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ροζ φόρεμα και με ρομαντική διάθεση σημειώνει: «Ποτέ μην σταματάτε να χαμογελάτε ούτε όταν είστε λυπημένοι, κάποιος μπορεί να ερωτευτεί με το χαμόγελο σας.. Ροζ όνειρα». 
Η Εύη Ιωαννίδου, κόντρα σε όσους την αμφισβήτησαν, κάνει σταθερά βήμα στον χώρο της μόδας στο εξωτερικό.

5 σχόλια:

  1. Καλα κανει...Αφου την παιρνει να κανει ζωαρα και εχει "πλατες"..

    Αλοιμονο σε μας που ειμαστε στη "γαλερα" της καημερινοτητας στις δουλειες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία μου φαίνεται πως έχει αλλεργία στη φτώχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η νυχτικιά στη γείτονα λέγεται φόρεμα, ταγκαλακια φασουλονταβαδες. ωραία κοπέλα, χωρίς προσθετά και χρωστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έλα ρε, καιρό είχες να φανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ