Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Gentleman» o Απόστολος!

Οι παλιοί... επανήλθαν στα βουλευτικά έδρανα και οι νέοι πήραν το βάπτισμα του πυρός. Η ορκωμοσία της νέας βουλής έγινε το πρωί και το... μείγμα των 300 ήταν αρκετά διαφορετικό. Και φυσικά ανανεωμένο. Νέα πρόσωπα στην ορκωμοσία, τόσο λόγω των νέων κομμάτων που μπήκαν στη βουλή, όσο και του ποσοστού της ΝΔ που έδωσε το εισιτήριο για τη βουλή σε 158 βουλευτές. Το κλίμα ήταν χαρούμενο, τα χαμόγελα περίσσευαν, για τα «πρωτάκια» ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή, αλλά και για τους παλιούς μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία. 

Gentleman o Απόστολος!

Και αν οι νέοι βουλευτές είχαν το αναμενόμενο άγχος για την πρώτη τους παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάποιοι πιο έμπειροι όπως ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος γνώριζαν πολύ καλά την διαδικασία και το πρωτόκολλο που έπρεπε να τηρηθεί. Ο φωτογραφικός φακός «αποθανάτισε» τη Βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού να προσπαθεί να βρει την θέση της και τα... «πατήματά» της στη Βουλή.
Άμεσα ο Υφυπουργός Οικονομικών ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις της και την βοήθησε να κατανοήσει την λειτουργία του Κοινοβουλίου. Μάλιστα, ήταν τόσο «gentleman» που της παραχώρησε την θέση του και της εξήγησε πως θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία. Η νεοεκλεγείσα πολιτικός, τον ευχαρίστησε για την ευγενική του χειρονομία και του ζήτησε να υπάρχει στενή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων από τα νησιά του Αιγαίου που εκπροσωπεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ