Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Παπάκια ζωντάνεψαν με... Τσιτσάνη!

Επόμενη στάση απόψε στον Προμηθέα!
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 30/7 η τριήμερη περιοδεία των «Αγγέλων του Τσιτσάνη» σε γειτονιές της Βέροιας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων που διοργανώνει η ΚΕΠΑ. Το γυναικείο ρεμπέτικο σχήμα που αποτελείται από τις Μαριάνα Βογιατζή στο μπαγλαμά και το τραγούδι, Ελένη Νοταρίδου στα παραδοσιακά κρουστά και το τραγούδι και Λένα Τσαμπάζη στην κιθάρα και το τραγούδι, έκανε 
πρώτη στάση στα «Παπάκια», ένα από τα πιο δροσερά σημεία της πόλης.
Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, με αφορμή την επιλογή του σημείου για τη συναυλία, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου πέρασε και τα περιποιήθηκε, αναδεικνύοντας έτσι την ομορφιά του σημείου. Χθες το βράδυ τα «Παπάκια» ζωντάνεψαν καθώς η συναυλία ήταν... «sold out»! 
Η περιοδεία των «Άγγελων του Τσιτσάνη» συνεχίζεται απόψε 31/7 στον Προμηθέα (πάρκο Φωκίωνος - τέρμα ποτάμι) και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1/8 στα Τενεκετζίδικα (είσοδος Δημοτικής Αγοράς). Φυσικά, η είσοδος είναι ελεύθερη!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ