Quantcast

http://picasion.com/

Νέο Δ.Σ., μπαλίτσα και νυχτερινή διαβίωση στην Κουμαριά

Νέος πρόεδρος της «Ντόλιανης» ο Γιώργος Νταλιμπίρας
Την Δευτέρα 29 Ιουλίου του 2019 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η Ντόλιανη» και αποφάσισε την ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Όπως ανακοινώθηκε, η νέα σύνθεση απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα: 

  • Πρόεδρος: Νταλιμπίρας Γιώργος
  • Αντιπρόεδρος: Δημόπουλος Ασημάκης
  • Γραμματέας: Μησιάκας Δημήτρης
  • Αν. Γραμματέας: Πιτούλια Αθηνά
  • Ταμίας: Τζήμα Αγορίτσα
  • Μέλη : Τόσκας Δημοσθένης, Χαλκίδης Σίμος
Ποδοσφαιρικός αγώνας Κουμαριά – Σέλι 

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου πιστά στο καλοκαιρινό ραντεβού, τα γειτονικά χωριά Κουμαριά και Σέλι με πρωτοβουλία των Πολιτιστικών Συλλόγων τους πραγματοποίησαν δύο φιλικούς αγώνες Κ12 και Κ16 στο γήπεδο της Κουμαριάς. Οι ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες καθώς ο πρώτος αγώνας έληξε 1-3 και ο δεύτερος 4-1 αντίστοιχα.

Η σύνθεση των ομάδων της Κουμαριάς ήταν η παρακάτω:

Κ(12) : Αμπρικίδης Βασίλης, Γιούπης Στάθης, Γκόσκινος Δημήτρης, Καραβασόπουλος Ηλίας, Μαρούδας Φίλιππος, Μούρνος Γιάννης (σκόρερ), Τζήμας Χαράλαμπος, Τηλαβερίδης Γιώργος, Τηλαβερίδης Νίκος, Χαλκίδης Νίκος.

Κ(16) : Γιούπης Κώστας, Βαφειάδης Πλάτων, Κακαφίκας Παναγιώτης, Καραβασόπουλος Ηλίας (σκόρερ), Καρύδας Γιώργος, Μπιζέτας Δημήτρης (σκόρερ), Σερεμέτας Κωνσταντίνος, Σιδηρόπουλος Απόστολος (σκόρερ), Χατζηαντώνογλου Νικόλας (σκόρερ), Χρήστου Μανώλης.

Προπονητής της ομάδας Κ12 είναι ο κ. Κόγιας Νικόλαος και Κ16 ο κ. Χαλκίδης Σίμος. Ο επαναληπτικός στο Σέλι θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου.


Νυχτερινή Διαβίωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ»

Την Κυριακή 28 Ιουλίου, 31 παιδιά και 7 ενήλικες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία για άμεση και αυθόρμητη επαφή με τη φύση στον αύλειο χώρο του Συλλόγου. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε νυκτερινή διαβίωση, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Τα παιδιά από νωρίς έστησαν με τη βοήθεια των ενηλίκων τις σκηνές τους και στη συνέχεια έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια και διασκέδασαν. Ήταν μια εμπειρία που θα τη θυμούνται όπως τα ίδια δήλωσαν και μια δράση που θα ήθελαν να επαναληφθεί.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» ευχαριστεί θερμά τους κ. Αναστασίου Νικόλαο – κα Μπλέτσα Σουμέλα (Bruno Coffee Stores), τον κ. Σερεμέτα Σούλη (Αρτοποιείο), τον κ. Κακαφίκα Νικόλαο (Κρεοπωλείο) και την κα Κατερίνα Στόκα για τη διάθεση εδεσμάτων. Επίσης ευχαριστεί την κα Μασούρα Αικατερίνη για τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ