Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη»: Δικής μας παραγωγής, ολόφρεσκα και σε προσφορά!

- Πιπεριές κέρατο 0,99
- Πιπεριές για γεμιστά 0,99
- Μελιτζάνες 0,99
- Ντομάτες 0,99
- Κολοκυθάκια 0,60
Καλλιεργούμε τα ζαρζαβατικά μας στο δικό μας κτήμα με φροντίδα και μεράκι. Τα ποτίζουμε με πόσιμο νερό από τις Σαραντόβρυσες. Τα συλλέγουμε και τα φέρνουμε καθημερινά, ολόφρεσκα και περιποιημένα στο Οπωροπαντοπωλείο μας. Και τα προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές!
Οι προσφορές στα προϊόντα παραγωγής του «Οπωροπαντοπωλείου Μανουσαρίδη» συνεχίζονται! Ελάτε στο κατάστημά μας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51 στη Βέροια και θα βρείτε:
- Πιπεριές κέρατο 0,99€
- Πιπεριές για γεμιστά 0,99€
- Μελιτζάνες 0,99€
- Ντομάτες 0,99€
- Κολοκυθάκια 0,60€
Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά όλα διαλεχτά και προσεγμένα. Τι άλλο θα βρείτε στο Οπωροπαντοπωλείο μας; Πολλά εκλεκτά και διαλεχτά προϊόντα!
Η καθημερινή μας στάση
Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε όσπρια, ξηρούς καρπούς, παγωτίνια κιλού της Κρι-Κρι, γνήσιο τυρί κατσικίσιο και πρόβειο από τον Σοχό Λαγκάδα, ελιές, χυμούς, αναψυκτικά και γενικά είδη μπακαλικής! Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!

Και μην ξεχνάτε... Αναλαμβάνουμε, χωρίς κόστος, να μεταφέρουμε την παραγγελία σας στο σπίτι σας!

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ