Quantcast

http://picasion.com/

Η Φώφη διέγραψε τον Χρυσοχοΐδη από το ΚΙΝΑΛ

Η συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και της Λίνας Μενδώνη στην κυβέρνηση της ΝΔ έφερε τη διαγραφή τους από το ΚΙΝΑΛ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής», «η Μενδώνη Στυλιανή και ο Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ διαγράφονται από μέλη του Κινήματος Αλλαγής». Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την υπουργοποίησή τους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον μεν πρώτο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τη δεύτερη στο υπουργείο Πολιτισμού. Την ίδια ώρα, κυβέρνηση «μαμούθ» χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Η νέα κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες. Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα. Η κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ. Τσίπρα».

3 σχόλια:

  1. Η Φώφη έδιωξε τα 2/3 του ΠΑΣΟΚ, έδιωξε το Βενιζέλο, έδιωξε τον Άγγελο, έδιωξε Κουρουμπλή κλπ στελέχη, έδιωξε το Χρυσοχοΐδη τη Μενδόνη, έδιωξε και εμάς.Κάποιος θα πρέπει να της πει ότι έμεινε μόνη και χωρίς ιδεολογία, τα κατάφερε να διαλύσει το μαγαζί, Τώρα έμεινε να το κλείσει, να τελειώνουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, αλλά όχι με τους ίδιους. Ούτε τού τοπικούς ίδιους. Σας ευχαριστούμε αλλά πηγαίνετε σπίτι σας...... Σας το λέμε ευγενικά ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα να πληρώσετε τα 250.000.000 €υρώ των δανεικών και μετά πηγαίνετε όπου θέλετε...

      Διαγραφή
  2. Σώθηκε ο άνθρωπος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ