Quantcast

http://picasion.com/

«Παγίδα» η Βέροια για ζευγάρι που έκλεβε ηλικιωμένους σε Λάρισα και Τύρναβο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Βέροια, από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, δύο άτομα, ηλικίας 30 και 35 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί του Σαββάτου 6/9 στον Τύρναβο και στη Λάρισα, οι δύο δράστες, που είναι ζευγάρι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, προσέγγισαν δύο ηλικιωμένους και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσαν τις τσάντες τους που περιείχαν χρηματικά ποσά, προσωπικά αντικείμενα και μία κάρτα ανάληψης, με την οποία στη συνέχεια προέβησαν στην ανάληψη του χρηματικού ποσού των (600) ευρώ. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (225) ευρώ.
Από την Αστυνομία ελέγχεται η συμμετοχή τους σε άλλες περιπτώσεις παρόμοιων κλοπών σε Αμπελώνα και Ελασσόνα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ