Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τη σύζυγό του στο Προεδρικό Μέγαρο ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κατερίνα Κατσαβού, έφθασε λίγο πριν τις 12:00 στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο Ημαθιώτης Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Η προσέλευση των μελών του υπουργικού συμβουλίου στην Ηρώδου Αττικού ξεκίνησε από
τις 11:30, με τις κάμερες να καταγράφουν την άφιξή τους και τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να πάρουν κάποια δήλωση από τα παλιά και νέα πρόσωπα αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνόδευαν.
Κατά την άφιξη του Απόστολου Βεσυρόπουλου, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν ένα σχόλιο για το πως αισθάνεται ως πρώτη φορά Υφυπουργός, καθώς και για το φλέγον ζήτημα της μείωσης της φορολογίας.
Ο κ. Βεσυρόπουλος ευχαρίστησε αρχικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε, δηλώνοντας παράλληλα πως από αύριο ξεκινάει σκληρή δουλειά για να πάρουν ανάσα οι Έλληνες πολίτες, με την άμεση κατάθεση του νομοσχεδίου για τη φορολογία.
Σε ερώτηση για το τρόπο αντιμετώπισης των διαμαρτυριών των πολιτών, απάντησε πως «θα φροντίσουμε να μην διαμαρτύρεται ο κόσμος, θα μειώσουμε τους φόρους. Άμεσα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τη φορολογία ώστε να δώσουμε οξυγόνο στον Έλληνα πολίτη, τον αγρότη, τον ελεύθερο επαγγελματία, να αναπνεύσει και να μπορέσει να παράξει πλούτο, να έρθει η ανάπτυξη και καλύτερα αμειβόμενος δουλειές».
Το βλέμμα στράφηκε και στη σύζυγο του Υφυπουργού, Κατερίνα Κατσαβού, που στεκόταν περήφανη και συγκινημένη δίπλα στον κ. Βεσυρόπουλο. Οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν ένα σχόλια για την υπουργοποίηση, ενώ τους ρώτησαν πόσα χρόνια είναι μαζί. «Είναι μια δικαίωση των κόπων μιας ζωής», σχολίασε η ίδια, ενώ ο κ. Βεσυρόπουλος συμπλήρωσε πως είναι μαζί με τη σύζυγό του από την Γ' Λυκείου... 35 ολόκληρα χρόνια. 
Στις 12:00 ξεκίνησε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ενώ 10 λεπτά αργότερα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου υπέγραψαν τα χαρτιά ανάληψης καθηκόντων. Στη συνέχεια ο Απόστολος Βεσυρόπουλος θα μεταβεί με τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα στο Υπουργείο Οικονομικών, για την τελετή παράδοσης - παραλαβής.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ