Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον για τη Διοίκηση του Φιλίππου

Την απόφασή τους να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη της Διοίκησης του Φιλίππου Βέροιας, ανακοίνωσαν μέσω επιστολής στα ΜΜΕ, η ομάδα επιχειρηματιών της πόλης μας και μέλη των παλαιμάχων αθλητών handball του νομού. Ο λόγος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι πως η πρότασή τους ήταν η ανάληψη της Διοίκησης και Προεδρίας όλου του Συλλόγου και όχι μόνο του τμήματος handball, κάτι που δε βρήκε σύμφωνα τα μέλη της Διοίκησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους, μέλη και φιλάθλους του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ότι η ομάδα των ανθρώπων και επιχειρηματιών μαζί με την υφιστάμενη επιτροπή των παλαιμάχων αθλητών Handball του Νομού, αποσύρει το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, καθώς, έπειτα από πολλές συζητήσεις και επαφές με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας κ. Γιώργο Φύκατα, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης για το μέλλον του Συλλόγου. Επιθυμία ξεκάθαρη όλων μας ήταν η ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης όλου του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και όχι μόνο του τμήματος Handball. Έτσι άλλωστε, διατυπώθηκε και συμφωνήθηκε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ όλων, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Φύκατας, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Επιτροπής Basket κ. Ηλίας Λαζός, ο Γ.Γ. κ. Γρηγόρης Παπαϊωάννου, η αντιπροσωπεία των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών καθώς και η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων αθλητών Handball του Νομού. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!»

Ο Εκπρόσωπος Παλαιμάχων Αθλητών Ανέστης Δομπρής
Μάκης Τζίμπουλας, Κώστας Μαρκοβίτης, Δημήτρης Μπαντής, Μάκης Σουβατζόγλου, Κώστας Νιώπας, Γιώργος Ξυλογιάννης, Παναγιώτης Σαράφης και άλλοι.

1 σχόλιο:

  1. Υβρις - Άτη - Νέμεσις - Τίσις!!!

    Δεν υπαρχει σωτηρία γι αυτό το σωματίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ