Quantcast

http://picasion.com/

Στον Μάκη Βορίδη το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με βαριά την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων
Το ιδιαίτερο πολιτικό εκτόπισμα και οι διαπραγματευτικές του ικανότητες, είναι τα κύρια στοιχεία που έφεραν τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στα υπέρ της επιλογής Μητσοτάκη για το συγκεκριμένο
χαρτοφυλάκιο, ο δυναμισμός του χαρακτήρα του, αλλά στις αδυναμίες του τα λιγοστά βιώματα από την περιφέρεια και η περιορισμένη γνώση των θεμάτων αγροτικής πολιτικής. Ένας απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και άριστος χειριστής της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας, είναι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου, το κύριο βάρος ταυτόχρονα με την υποστήριξη μιας βαριάς μεταρρυθμιστικής ατζέντας, εστιάζεται και στις διαπραγματεύσεις για τη νέα ΚΑΠ.
Τον Μάκη Βορίδη θα πλαισιώσουν από τις θέσεις του υφυπουργού ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, ως υπεύθυνος για θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ενώ η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή θα έχει την ευθύνη στα θέματα Αλιείας.
Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του Μάκη Βορίδη σε ένα υπουργείο με τις απαιτήσεις τον καιρό του Αγροτικής Ανάπτυξης, δείχνει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σε σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ