Quantcast

http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: «Έχω απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και προσπάθεια»

Η πρώτη δήλωση του Ημαθιώτη Υφυπουργού Οικονομικών
Την πρώτη του επίσημη δήλωση ως ο νέος Υφυπουργός Οικονομικών, έκανε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.  «Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει τα καθήκοντα του Υφυπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για την φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία.

Έχω απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω. Το συγκεκριμένο πεδίο αποτελεί για μένα ένα γνώριμο και οικείο χώρο και η μόνη δέσμευση που μπορώ να δώσω στους πολίτες είναι μία και μοναδική: σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε την ζωή των πολιτών αλλά και να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Είναι καιρός η φορολογική πολιτική να αποκτήσει και αναπτυξιακή διάσταση, κάτι που επιτυγχάνεται με τη μείωση των φόρων, την απλοποίηση των φορολογικών διαδικασιών για πολίτες και επιχειρήσεις και την αποτελεσματική καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Εύκολες και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, όπως έχουν αντιληφθεί πλέον όλοι οι Έλληνες. Όλα αυτά θα τα πετύχουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάσαμε στους πολίτες και αυτό θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού αλλά κυρίως για να ανταποκριθώ στις ελπίδες και τις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ