Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σύντομα έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Η εκρηκτική ξανθιά ξεχώρισε μέσα στο ριάλιτι μόδας τόσο για το στιλ της, όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου είναι ιδιαίτερα
δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ιδιωτική της ζωή. Σε αρκετά από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει «πρωταγωνιστεί το σκυλάκι της, ο Richie! Το μοντέλο αποκάλυψε μέσω InstaStory πως δημιουργήθηκε προφίλ στο Instagram για το σκυλάκι της και πως σύντομα η οικογένεια θα… μεγαλώσει! «Αχαχαχ! Αγαπώ όποιον το έκανε! Σύντομα έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια Παναγιώταρου», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ