Στέργιος Καλπάκης: Είσαι νέος; 5 + 1 λόγοι για να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Από το γραφείο τύπου του υποψηφίου Βουλευτή Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκαν τα εξής: Στέργιος Καλπάκης: Είσαι νέος; 5 + 1 λόγοι για να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Γιατί μέχρι το τέλος του 2018 δημιούργησε 380.000 νέες θέσεις εργασίας μειώνοντας την ανεργία των νέων κατά 13% και στοχεύει στη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας που θα μειώσουν το ποσοστό ανεργίας στο επίπεδο του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Γιατί αύξησε τον κατώτατο μισθό κατά 11% και κατήργησε τον υποκατώτατο μισθό, κάτι που οδήγησε σε αύξηση του μισθού για νέους έως 25 ετών κατά 25%, και σχεδιάζει να αυξήσει κι άλλο το κατώτατο μισθό: 7,5% το 2020 και 7,5% το 2021.
Γιατί μείωσε την αδήλωτη εργασία στο 9% και δεσμεύεται να εξαλείψει την παραβατικότητα στους χώρους δουλειάς. Ούτε μία ώρα απλήρωτη εργασία!
Γιατί δημιούργησε το μεγαλύτερο Ταμείο Συμμετοχών στην Ευρώπη για νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις με 500 εκ. ευρώ, διέθεσε 250 εκ. ευρώ για υποτροφίες, και σχεδιάζει να ενισχύσει νέους επιστήμονες, επιχειρηματικότητα και καινοτομία με 15 δις ευρώ εντός τετραετίας.
Γιατί αύξησε τις δαπάνες για την έρευνα για πρώτη φορά στο 1% του ΑΕΠ, σχεδιάζει να δημιουργήσει 10.000 θέσεις νέων ερευνητών έως το 2021 και να αυξήσει τις δαπάνες για την παιδεία στο 5% του ΑΕΠ (ευρωπαϊκός μέσος όρος) εντός τετραετίας.
Γιατί κάλυψε όλο το απαιτούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ειδική Αγωγή και σχεδιάζει να πραγματοποιήσει 15.000 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας με τους πρώτους 4.500 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση εντός του 2019.

4 σχόλια:

 1. Ποιος μαγειρεύει ψέματα, στο πιάτο του τα βρίσκει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενας και κυριοτερος λογος για να μην σας ψηφισει κανεις: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε 3 μέρες αγόρι μου θα αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Καλύτερα πάρε μια εφημερίδα και ψαξε στις αγγελιες. Θα σου χρειαστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. φιλε, παιξατε(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) και χασατε. ΑΝΤΕ ...ΓΕΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ