Quantcast

http://picasion.com/

Σε χωριά της Νάουσας, σε Αστυνομία και Πυροσβεστική ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

«Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη»
Σε διαρκή κίνηση και επικοινωνία με τους πολίτες της Ημαθίας βρίσκεται ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Χθες επισκέφθηκε τα χωριά Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Μαρίνα, Πολλά Νερά, Επισκοπή Νάουσας και Λευκάδια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των φόρων. Αναφέρθηκε στην καθιέρωση εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή 9% για χαμηλά εισοδήματα από 22% που είναι σήμερα, στη μείωση του ΦΠΑ και των ασφαλιστικών εισφορών, επισημαίνοντας ότι χωρίς μείωση των φόρων δεν μπορεί να έρθει η ανάπτυξη.
Ο κ. Βεσυρόπουλος επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, όπου έγινε ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ελλείψεις προσωπικού.
«Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να αποκαταστήσει το δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια. Για να νιώθουν όλοι οι Έλληνες ασφαλείς στις πόλεις, στα χωριά αλλά και στο σπίτι τους. Ο νόμος Παρασκευόπουλου, που αποφυλακίζει, ανεξέλεγκτα, επικίνδυνους κακοποιούς θα καταργηθεί άμεσα. Θα ενισχυθούν με προσωπικό η Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας και ο πολίτης θα δει ξανά αστυνομικούς στους δρόμους να περιπολούν», τόνισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ