Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντατικά για τους «νέους» του Βοργιαζίδη

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας μετά τις δημοτικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο της πόλης. Παρόντες στην αίθουσα λίγοι. Κάποιοι σύμβουλοι που δεν επανεκλέχθηκαν αλλά έδωσαν παρουσία, κάποιοι που επανεκλέχθηκαν με
διαφορετική παράταξη, αλλά και κάποιοι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν στις δημοτικές εκλογές και θα καθίσουν στα δημοτικά έδρανα από Σεπτέμβρη, άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι μετά από χρόνια. Ανάμεσά τους και τέσσερις από τους νέους δημοτικούς συμβούλους του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, που παρακολούθησαν από τις θέσεις του κοινού τη συνεδρίαση, για να μπαίνουν στο κλίμα.
Ο λόγος για τους Καλλίστρατο Γρηγοριάδη και Αλέξανδρο Τσαχουρίδη από τη δημοτική ενότητα Βέροιας, Λάζαρο Ασλανίδη από τη δημοτική ενότητα Δοβρά και Θεόδωρο Θεοδωρίδη από τη δημοτική ενότητα Αποστόλου Παύλου.

Βέβαια, από τους παραπάνω, οι κύριοι Τσαχουρίδης και Θεοδωρίδης έχουν εμπειρία σε δημοτικά συμβούλια, καθώς ο μεν πρώτος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Ανδρέα Βλαζάκη και ο μεν δεύτερος διετέλεσε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, ενώ έκανε συχνά τα τελευταία χρόνια εμφανίσεις στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Οι δε κύριοι Γρηγοριάδης και Ασλανίδης, τα... «νεούδια» του δημοτικού συμβουλίου, έχουν μόνο τρεις συνεδριάσεις, τρία εντατικά μαθήματα μέχρι την ορκωμοσία τους! Πως τα είδαν τα πράγματα; Η πράξη θα δείξει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ