Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Χαμένος Έρωτας» του Αντώνη Κουτσαντά

Την πρώτη μουσική διαδικτυακή του προσπάθεια κοινοποίησε μέσω των social media ο Αντώνης Κουτσαντάς. Ο λαϊκός ερμηνευτής από τη Βέροια, ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube το τραγούδι με τίτλο «Χαμένος Έρωτας». Την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, ενώ πολύτιμη προσφορά στο video
clip είχαν ο Γιώργος Εμπορίδης και ο Γιώργος Παπανικολάου. Μια προσπάθεια 8 μηνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον το τραγούδι ταξιδεύει ιντερνετικά σ' όλο την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήδη, άρχισε να μετράει εκατοντάδες κλικ στο διαδίκτυο και τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ εγκωμιαστικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο video γυρίστηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και δείχνει πολλές περιοχές της πόλης μας. Είναι η πρώτη επαγγελματική δουλειά του Αντώνη Κουτσαντά, ο οποίος ευελπιστεί η συγκεκριμένη δουλειά να είναι η απαρχή μια δυναμικής πορείας στο χώρο της showbiz.


Λίγα λόγια για τον γοητευτικό καλλιτέχνη:


Ο Αντώνης Κουτσαντάς κατάγεται από τα Ριζώματα Ημαθίας. Γεννήθηκε το 2001 και είναι μόλις 18 χρονών. Εδώ και 6 χρόνια ήταν στο Μουσικό Σχολείο της Βέροιας όπου και αποφοίτησε την φετινή χρονιά. Είναι διπλοματούχος Βυζαντινής Μουσικής και πτυχιούχος στα Παραδοσιακά Κρουστά. Έχει συνεργαστεί για 2 μήνες με το Voice City. Εδώ και 2 χρόνια δουλεύει και στο δημοτικό τραγούδι, συμμετέχοντας ως τραγουδιστής, σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε γάμους κ.λ.π.

Δείτε το video:


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ