Quantcast

http://picasion.com/

Και Βεροιώτες στο πάρτι των Swingers στη Λάρισα

Πάνω από 80 άτομα συμμετείχαν
Η συνάντηση οργανώθηκε μέσω διαδικτύου, εκεί όπου υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια για το swinging, δηλαδή την ανταλλαγή συντρόφων μεταξύ ζευγαριών. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε κεντρικό μπαρ της Λάρισας περίπου 80 swingers από διάφορες περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας συναντήθηκαν, ήπιαν το ποτό τους και γνωρίστηκαν από κοντά διασκεδάζοντας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του veriotis.gr, στο συγκεκριμένο event είχαν ενεργό συμμετοχή και δύο ζευγάρια από τη Βέροια καθώς και ένα αντρόγυνο από το Μακροχώρι.

Το πάρτι των swingers δεν το αντιλήφθηκε κανείς

Η διακριτικότητα ήταν τόσο μεγάλη, που ακόμη και οι Λαρισαίοι ιδιοκτήτες του νυχτερινού καταστήματος αντιλήφθηκαν πολύ αργότερα το «πάρτι» που είχε διοργανωθεί στο χώρο τους. Τελικά, όλα ολοκληρώθηκαν χωρίς κανείς από τους θαμώνες ή τους περιστασιακούς επισκέπτες να αντιληφθεί το παραμικρό.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ημασταν πάνω από 50 άτομα,μην αναφέρετε ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα κέντρα των λαθρομεταναστών στην βεροια και Αλεξανδρεια,αρκετοί πρέπει να γίνουν λίγο πιο υποψιασμένοι για τις συμβίες τους;;;
    Λέω εγώ τώρα...
    Μην βρουν κανέναν Μαχμούτ με την κυρία...
    Πολλά ήδη ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειμασταν πάνω απο 40-50 ατομα, ξεκολλάτε μην τα φουσκωνετε για τα κλικ. Επισεις ευκαιρία ειναι να γινει και στην βεροια ενα τετοιο πάρτι, θα εχει συμμετοχή διότι κ η Θεσσαλονίκη ειναι πιο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα βρούν άφθονη πελατεία οι Δερματολόγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ο αντρας γουσταρει κ να παει..αλλα κ μπροστα στα ματια του να συμβαινει αυτο στην συντροφο του?!Ειναι πολυ ρομπα αυτος ο αντρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ