Quantcast

http://picasion.com/

Ραούλ Μπράβο: Έκανε και «ξέπλυμα» χρημάτων!

Η ιστορία του Ραούλ Μπράβο διαθέτει μπόλικες πτυχές. Το στήσιμο των ποδοσφαιρικών αγώνων φαίνεται πως είναι η κορυφή του… παγόβουνου! Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», η οργάνωση είχε σχέση και με το «ξέπλυμα» χρημάτων, κέρδη που προέρχονταν από το εμπόριο
ναρκωτικών! Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο πως για τους Κάρλος Αράντα και Ραούλ Μπράβο, τους δύο «εγκέφαλους» του κυκλώματος, η χειραγώγηση αγώνων με σκοπό το κέρδος – σε αναμετρήσεις της Primera Divisionαλλά και σε μικρότερες κατηγορίες – ήταν κάτι δευτερεύων! Η «Επιχείρηση Οίκος», όπως την ονόμασαν οι αρχές στην Ισπανία, έφερε σημαντικά στοιχεία στην επιφάνεια.

Ένα από αυτά αναφέρει πως μεγάλο κομμάτι των χρημάτων που απέφερε το εμπόριο ναρκωτικών, χρησιμοποιούνταν για να δωροδοκηθούν οι παίκτες και να… στήνονται οι αναμετρήσεις.

Ο Ραούλ Μπράβο, άλλοτε αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού και του Άρη (μεταξύ άλλων) έχει συλληφθεί εδώ και μερικές ημέρες με την κατηγορία χειραγώγησης αγώνων. Μόνο που στη συνέχεια, προέκυψαν κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών! Ο Ισπανός έχει αποφυλακιστεί με εγγύηση, ωστόσο κάθε ημέρα που περνάει έχει και μία αποκάλυψη για το… αμαρτωλό παρελθόν του.

Η πιο πρόσφαρη πτυχή εμπλέκει το στήσιμο των αγώνων, με το εμπόδιο ναρκωτικών ουσιών και το «ξέπλυμα» χρημάτων.

Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν μπλεγμένο ακόμη και για το στήσιμο αναμετρήσεων του ελληνικού πρωταθλήματος!

Μάλιστα τονίζεται ότι πρόκειται για την αναμέτρηση της Βέροιας κόντρα στον Πανιώνιο το 2015, για την Super League.

Τη χρονιά αυτή οι δύο ομάδες στον πρώτο τους αγώνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 μέσα στη Βέροια, παιχνίδι στο οποίο ο Ραούλ Μπράβο είχε καταφέρει να σκοράρει.

Στη δεύτερη τους αναμέτρηση μέσα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι και είχε πάρει τη νίκη με σκορ 4-2.

Μάλιστα τονίζεται ότι ειδικές εταιρίες έχουν αρχίσει και… σκαλίζουν όλες τις κινήσεις που έχει κάνει ο Ισπανός, προκειμένου να δουν που ακριβώς έχει συμμετάσχει, με τον συγκεκριμένο παιχνίδι να φαίνεται ότι είναι από αυτά που ξεχωρίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ