Ενθουσιώδης η υποδοχή για τον Λάζαρο στα ορεινά και τα πεδινά του Δήμου Νάουσας

Πολύς κόσμος, πολλά χαμόγελα, πολλή αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Μαρίνα, Επισκοπή και Λευκάδια σφραγίζουν τη μεγάλη νίκη της ΝΔ και παράλληλα ανανεώνουν με τη θερμή υποδοχή τους, το κουράγιο μου και το χαμόγελό μου ως πολύτιμα εφόδια για την απαιτητική προεκλογική διαδρομή. Από τα ορεινά μέχρι τα πεδινά του Δήμου της Νάουσας, κοινή η αγωνία για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και της φυγής των νέων ανθρώπων από τον τόπο μας. Κοινή όμως και η πεποίθηση ότι η ΝΔ θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει ταχύτατα όλες τις απαιτούμενες λύσεις για την αντιστροφή της πορείας μαρασμού.
Δέσμευσή μου είναι να κινήσω γη και ουρανό ως Βουλευτής, προκειμένου τα προβλήματα του τόπου μου και οι αγωνίες των συντοπιτών μου να αποτυπωθούν, ν’ αναδειχθούν και η αντιμετώπισή τους να μπει ως προτεραιότητα στα κέντρα των αποφάσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ