Quantcast

http://picasion.com/

Καλοκαιρινό ωράριο ανακοίνωσε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Ιούλιο - Αύγουστο τα απογεύματα κλειστά εκτός Παρασκευής
Τι και αν το καλοκαίρι ήρθε και η θερμοκρασία ανεβαίνει... Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα συνεχίζει καθημερινά, όλο το καλοκαίρι, να φροντίζει για το τραπέζι μας, δημιουργώντας καθημερινά τα ευφάνταστα και πεντανόστιμα
κρεατοσκευάσματα που τόσο αγαπάμε. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Τι βρίσκουμε καθημερινά στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»; Κορυφαίας ποιότητας κρέατα όλων των ειδών, μπριζόλες, πανσέτες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, λουκάνικα χειροποίητα χωριάτικα, μέχρι και τις έτοιμες λύσεις, όπως εξαιρετικά κοντοσούβλια, σνίτσελ, τορτίγιες, κρουασανάκια, τηγανιές, σεφταλιές, ρολάκια, ρολά κοτόπουλο - χοιρινό - μοσχάρι, γεμιστές πιπεριές, μπιφτέκια, αλλά και τη μεγάλη ποικιλία του σε καπνιστά κρέατα παραγωγής του, είτε για να μαγειρέψετε, είτε για να συνοδεύσετε το κρασί, τη μπύρα ή το τσίπουρο.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ