Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα οδηγός θέρισε έξι ποδηλάτες - Δύο νεκροί

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΚΑΒ και την Τροχαία όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε μια ομάδα 6 ποδηλατών στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στο 1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Αρδασσας. Υπό συνθήκες που
δεν έχουν διευκρινιστεί και ερευνώνται, ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε γυναίκα, έπεσε πάνω στους έξι ποδηλάτες, με συνέπεια να υποστούν σοβαρά τραύματα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο από αυτούς είναι ήδη νεκροί. Πιο συγκεκριμένα, ένας 25χρονος από χωριό του Δήμου Σερβιών και ο δεύτερος από την Εδεσσα. Για το συμβάν ενημερώθηκαν άμεσα η Τροχαία και το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασαν διασώστες με τρία ασθενοφόρα, με τα οποία οι τραυματισμένοι ποδηλάτες διακομίστηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η οδηγός του ΙΧ συνελήφθη από αστυνομικούς. Έρευνα για το περιστατικό παράσυρσης των ποδηλατών διενεργεί η οικεία Αρχή της Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ