Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/6 - 30/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Τα καλύτερα έρχονται στα ξαφνικά! Και ναι, αυτά έρχονται με το Τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, την Πέμπτη στις 27 Ιουνίου 2019! Γεγονότα και καταστάσεις, μας ξαφνιάζουν ευχάριστα, μας ανοίγουν από το πουθενά δρόμους και έτσι θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε επιθυμίες και να αγγίξουμε την επιτυχία, από εκεί που δεν το περιμένουμε! Εμείς οφείλουμε απλά να τολμήσουμε και οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές! Το απροσδόκητο και το απρόσμενο, πραγματοποιεί ξαφνικά, στόχους και σκοπούς, δίνοντας μας ευκαιρίες σε όλους τους τομείς! Οι λύσεις στα προβλήματα μας, είναι τώρα μπροστά μας και όλα πλέον διορθώνονται με πρωτοφανή ευκολία!

♈ Κριός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα ξεκινά όμως εσύ νιώθεις πως αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, ότι κάποια πράγματα είναι μπερδεμένα και συγχυσμένα τόσο στο μυαλό σου όσο και στις επιθυμίες σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση στα θέλω αλλά και στις επαφές και συζητήσεις σου ιδιαίτερα ως τα μέσα της εβδομάδας. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27 του μήνα θα χαλαρώσει την ατμόσφαιρα και σταδιακά θα είσαι όλο επαφές, μετακινήσεις, ειδήσεις ενώ δεν θα λείψει και το φλερτ να βάζει το αλατοπίπερό του στις πρώτες μέρες του καλοκαιριού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σε κάνει Κριέ μου τσαχπίνη και ετοιμόλογο στα αισθηματικά. Έρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα για να δώσει ευκαιρίες επαφών, συζητήσεων, συναντήσεων στα ερωτικά που θα σε συναρπάσουν! Ετοιμάσου για ερωτικά μηνύματα έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μπερδέματα σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Αργούν να προχωρήσουν αυτά που περιμένεις και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα... Προσοχή σε υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών. Δεν είναι η ιδανική περίοδος για νέες δεσμεύσεις!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα ήσυχη σε γεγονότα όμως σε γενικές γραμμές Ταύρε μου είσαι σε καλή φάση και αισθάνεσαι ότι σταδιακά μπαίνουν πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σου εστιάζει λίγο τη προσοχή στα οικονομικά σου, όπου μπορεί να κάνεις κάποιες ατασθαλίες ή κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε ξεγελάσει. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, νέα και συναντήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ευνοούνται με το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, ενώ δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις και μία μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύεις την πιο ερωτική εβδομάδα του έτους, σίγουρα όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Οι μέρες που ακολουθούν θα σε κάνουν να νιώσεις προσωρινά δίλημμα ή μία συναισθηματική ανασφάλεια, η τάση αυτή ωστόσο θα είναι προσωρινή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωρούν κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που σταδιακά θα σου αποδώσουν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν συζητήσεις και προτάσεις που σταδιακά θα πάρουν μία πιο τελική μορφή για να βρεθείς κερδισμένος.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη υπερβολή, συναίσθημα, μπέρδεμα, σύγχυση και δίλημμα ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε... Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στην αρχή της εβδομάδας σε κάνει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο επιλογές: άλλο μπορεί να ορίζει το μυαλό σου και άλλο η καρδιά σου! Σίγουρα ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο καχύποπτα αυτή τη περίοδο και να τρενάρεις τις σοβαρές αποφάσεις και κινήσεις, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει να σεργιανίζει στο ζώδιο σου όμως έχει πονηρές διαθέσεις αυτή την εβδομάδα, αφού σχηματίζει το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα... Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές, ή να ωραιοποιήσεις έναν άνθρωπο όπου εντέλει δεν σου αξίζει... Μην αφήνεσαι λοιπόν σε μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις για την ώρα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις που πέφτουν τώρα στο τραπέζι και αφορούν νέα επαγγελματικά σχέδια... Είναι καλύτερα όμως για σένα να δώσεις χρόνο αναμονής και να σκεφτείς ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Αξιοποίησε στην εργασία σου τα δημιουργικά σου ταλέντα. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να νιώθεις πιέσεις και οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι λεπτοί.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και μετά από τις δύο τεταμένες περασμένες εβδομάδες έφτασε η στιγμή να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να κάνεις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου! Τις ημέρες που ακολουθούν το μόνο που θα σε προβληματίσουν είναι οι σκέψεις σου αλλά και κάποιες ειδήσεις από το περιβάλλον σου που θα σε μπερδέψουν. Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα θα στηρίξει τα οικονομικά σου εγχειρήματα και θα δώσει ευκαιρίες για νέες συμφωνίες και επαφές που θα εμπνεύσουν την ασφάλεια, την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να απελευθερωθείς, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις μπερδεμένος, συγχυσμένος και δεν αποκαλύπτεις εύκολα τα θέλω και τις επιθυμίες στα αισθηματικά σου! Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε μία αισθηματική σχέση. Το κλίμα όμως χαλαρώνει και γίνεται πιο χαρούμενο και ευδιάθετο από τις 27 του μήνα, όπου με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, αναμένεται και καλά να περάσεις και νέα γνωριμία να κάνεις αν είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που σε προβληματίζουν, είναι όμως προσωρινές. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές / συμφωνίες, ενώ δείξε παραπάνω προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες που αφορούν την δουλειά! Στα οικονομικά ωστόσο θα σε στηρίξει ο Ερμής από το Λέοντα για νέες εποικοδομητικές επαφές, που λίγο αργότερα θα σου αποδώσουν!

♌ Λέων

Γενικά

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και από αυτή την θέση σε κάνει αρκετά εξωστρεφή, επικοινωνιακό, έτοιμο να γνωρίσεις κόσμο αλλά και να αρχίσεις τις πρώτες εξορμήσεις σου! Νέες ιδέες, προτάσεις αλλά και έμπνευση είναι μέσα στο μενού των ημερών. Την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα θέλω να δείξεις σε οικονομικές δοσοληψίες, ενώ προσπάθησε να αποφύγεις τους συνεταιρισμούς! Ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου δίνουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι στα αισθηματικά σου αγαπητέ Λέοντα και οι συνθήκες είναι όμορφες, τρυφερές, ρομαντικές έχουν όμως και το πάθος τους! Ακόμα και αν δεν παίζει κάτι στην αισθηματική σου ζωή, είναι πολύ εύκολο να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, σε βοηθά να ελιχθείς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα στα επαγγελματικά σου και να έχεις επιτυχία. Γνωρίζω ότι έχεις κουραστεί τον τελευταίο καιρό από τις συνεχόμενες επαγγελματικές απαιτήσεις, όμως τώρα είναι η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Στα οικονομικά πρέπει να αποφύγεις τις «ατσαλιές» δηλαδή τις άσκοπες σπατάλες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Δεν ξέρω τι θέλω, δεν ξέρω που πάω, αλλά... μου αρέσει... Αυτό ακριβώς θα πεις από την έναρξη της εβδομάδας φίλε μου Παρθένε. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα και σε κάνει να οραματίζεσαι υψηλούς στόχους για το μέλλον σου, για την καριέρα σου ή ακόμα και για την πορεία μίας σχέσης σου! Σίγουρα όμως απογοητεύεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν έχουν τους ρυθμούς που εσύ θα θελες. Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα σε κάνει πιο σκεφτικό και αναμοχλεύεις πολύ το παρελθόν σου... Στο τέλος της εβδομάδας έχεις να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα ενώ πιθανή είναι και μία μετακίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι τρυφερό και ρομαντικό το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή, όμως δεν πρέπει να ωραιοποιείς καταστάσεις ούτε να βλέπεις τα πράγματα με τα δικά σου «ροζ» γυαλιά του έρωτα... Ο ρεαλισμός πρέπει να σε προσγειώνει στην πραγματικότητα, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η περίοδος αυτή, σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να είσαι σε μία αναζήτηση νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα ξεκινήσεις λίγο αργότερα. Ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις ευνοούνται... Στα οικονομικά σου είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο με αστάθειες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μετά την ένταση των περασμένων εβδομάδων προσπαθείς να συνέλθεις, όμως νιώθεις πολύ κούραση Ζυγέ μου από τις συνεχόμενες ανακατατάξεις και ρήξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και των επαγγελματικών σου! Το πρόγραμμά σου συνεχίζει να σε κουράζει και να σε κάνει να βρίσκεσαι σε δίλημμα σε σύγχυση, σίγουρα όμως ο Ερμής από το Λέοντα θα δώσει περιθώρια χαράς, ανεμελιάς, δικτύωσης και διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα! Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα έχει το παιχνίδι, το φλερτ, την επιβεβαίωση αλλά και το «δεν ξέρω τι θέλω από τα αισθηματικά μου»! Ακριβώς έτσι όπως το άκουσες Ζυγέ μου... Υπάρχουν πολλά λόγια που θα σε μπερδέψουν, όμως μήπως εντέλει αυτός που μπερδεύει τα πράγματα είσαι και εσύ ο ίδιος με τις σκέψεις σου; Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν κατασταλάζεις σε αποφάσεις σίγουρες για την πορεία των αισθηματικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο το τεταμένο κλίμα στα επαγγελματικά συνεχίζεται και εσύ νιώθεις να εξαντλείσαι από τις ανακατατάξεις. Ωστόσο, το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να προσαρμοστείς στις αλλαγές που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου και να βάλεις την εργασία σου σε νέα βάση! Τα οικονομικά είναι στάσιμα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με το να θέτεις καινούργιους στόχους για την πορεία σου, ενώ δεν λείπουν τα ευχάριστα νέα, οι συζητήσεις, οι προτάσεις και οι επαφές που αφορούν την προοπτική της καριέρας σου! Ο Ερμής από το Λέοντα, σε ευνοεί στο να έρθεις σε επαφή και να κουβεντιάζεις ζητήματα που αφορούν την εξέλιξή σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προσπάθησε να μην βάζεις φραγμούς στις επιθυμίες σου μπερδεύοντας τα «θέλω» σου! Το τέλος της εβδομάδας προμηνύεται ευχάριστα με εκπλήξεις μέσα από την εξέλιξη μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες και τα διλήμματα να σε περιπλέκουν και να στέκονται εμπόδιο στην αισθηματικά σου ζωή! Οι μέρες αυτής της εβδομάδας είναι κάπως στάσιμες στα αισθηματικά σου, το κλίμα όμως βελτιώνεται από την Πέμπτη και μετά όπου δίνεται η ευκαιρία ανανέωσης και οι εκπλήξεις δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπιστέψου τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις που δέχεσαι αυτό το διάστημα και αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σου! Ένα άτομο από το περιβάλλον σου θα σε στηρίξει σε μία επαγγελματική υπόθεση! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις ούτε γελάς...

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στα αισθηματικά σου και στις σχέσεις σου, όμως άθελά σου μπορεί να λειτουργήσεις επιπόλαια και να δημιουργηθούν μπερδέματα, για το λόγο αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου! Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα θα σε ευνοήσει στο να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, να έχεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, να προγραμματίσεις μία εξόρμηση ή να κουβεντιάσεις ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάποιοι προβληματισμοί που περνούσε αυτό τον καιρό σε θέματα με την εργασία σου, αρχίζουν να υποχωρούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενώ υπάρχουν οι συνθήκες για να περάσεις καλά, ίσως συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα νιώσεις μπερδεμένος ή σε δίλημμα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλεις σαφή και ξεκάθαρα συμπεράσματα για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που αυτή την εβδομάδα δεν δίνεις μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά, μπορώ να σου πω ότι αξιοποιώντας κατάλληλα τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα. Επικοινωνίες για νέα σχέδια ευνοούνται. Στα οικονομικά σου για την ώρα τα μέτωπα είναι ανοιχτά και πιέζεσαι!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα σου ξεκινά με τεμπέλικη διάθεση και με έντονη κούραση εξαιτίας της ταλαιπωρίας που είχες περάσει το τελευταίο διάστημα. Η ασυνέπεια στα προγράμματα, η αστάθεια και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση θα είναι αισθητά ως το μέσο της εβδομάδας. Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σκηνικό στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή αν έχεις γεννηθεί ως τα τέλη του Δεκεμβρίου – δηλαδή είσαι Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου – όπου μπορείς να αναμένεις όμορφες εκπλήξεις και ευχάριστους ερωτικούς αιφνιδιασμούς που θα σε κάνουν να νιώσεις έκπληξη. Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, το κλίμα είναι ακόμα κάπως «βαρύ» στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις για αύριο αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα... Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που σου δίνει αυτή η εβδομάδα. Η αμέλεια μπορεί εντέλει να διογκώσει κάποια προβλήματα στην εργασία σου, για αυτό προσπάθησε να κάνεις μία καλύτερη διαχείριση των εργασιών σου! Στα οικονομικά σου δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα με όνειρα, σχέδια, ευκαιρίες για να περάσεις καλά, βελτίωση των επαφών με το περιβάλλον σου, όμως το «αδύναμο» σημείο σου είναι τα οικονομικά σου, όπου εκεί θα υπάρξει προσωρινά στασιμότητα. Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, φέρνει χαρούμενα μηνύματα και επαφές με το περιβάλλον σου ενώ νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό τώρα να προκύψουν. Ευχάριστες ανακατατάξεις στην εργασία, στο σπίτι, και στις συνήθειες θα σε γεμίσουν με χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανανεώνει πλήρως την αισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα και ναι περνάς καλά και απολαμβάνεις στιγμές... Σημαντικό είναι όμως να μην κάνεις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις, γιατί αυτό είναι κάτι που θα το μετανιώσεις λίγο αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εποχή ευνοεί την σύναψη νέων συνεργασιών και σταδιακά θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να έχεις τις επαφές εκείνες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά το κλίμα είναι μεταβατικό και ασταθές, δεν αλλάζουν πολλά πράγματα και ίσως αυτό είναι κάτι που σε θορυβεί!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Άλλα λέω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω... λέει ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα που διαμορφώνεται αστρολογικά αυτή την εβδομάδα για σένα φίλε μου Ιχθύ! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε μπερδεύει συναισθηματικά και είσαι σε δίλημμα για το τι να κάνεις στη συνέχεια! Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, σε βοηθά να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου! Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα δημιουργούνται πιο όμορφες συνθήκες για να χαμογελάσεις, να περάσεις καλά, να σχεδιάσεις μία μετακίνηση και γιατί όχι για να ερωτοτροπήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ρομαντζάδες υπάρχουν, τα τρυφερά λόγια σε κάνουν να σχεδιάζεις το μέλλον ενώ το συναίσθημα είναι εδώ να κάνει ακόμα πιο ζεστές αυτές τις μέρες του καλοκαιριού! Ποιο είναι όμως το θέμα; Ότι ίσως άθελά σου ωραιοποιείς τις καταστάσεις, δίνεις παραπάνω ευκαιρίες από ότι θα έπρεπε και... προτρέχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέοι ορίζοντες υπάρχουν στον τομέα της καριέρας σου, όμως δεν πρέπει να τα κάνεις όλα μαζεμένα, αλλά πρέπει να σχεδιάσεις πολύ καλά τις αμέσως επόμενες ενέργειές σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσει και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα. Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχει ανισορροπία, αλλά ανοίγονται πολύ καλύτερες προοπτικές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ