Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επισκέψεις στην Πατρίδα και το κέντρο Βέροιας έκανε ο Φώτης Κουτσουπιάς

Την Πατρίδα Ημαθίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς σε γνώριμα μέρη από τα πρώτα παιδικά του χρόνια, όπου τον υποδέχτηκαν θερμά, σχεδόν οικογενειακά οι ντόπιοι. Σε συνάντηση που είχε μαζί τους, έλαβε το λόγο και απευθύνθηκε στους συμπολίτες του εξηγώντας
τους ποιο είναι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τις δικές του συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για τον τόπο.
«Πρώτη προτεραιότητα είναι για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά να ξαναδώσουμε τις δυνατότητες που χάθηκαν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, για ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής, στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Τα χωριά της Ημαθίας έχουν πληγεί τρομερά, όπως και όλη η αγροτική οικονομία της χώρας, με αποτέλεσμα να απειλούνται με φυγή των νέων, των παιδιών τους από τον τόπο τους. Και την αξία της οικογένειας και της σημασίας που έχουν οι ρίζες μας την νιώθουν οι άνθρωποι μας εδώ στο χωριό, όπως και στην Πατρίδα ακόμα περισσότερο».

Έπειτα επισκέφτηκε το κέντρο της Βέροιας, συνομίλησε με συμπολίτες του και τους έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την υποψηφιότητά του, και οι περισσότεροι του επανέλαβαν πως χρειάζονται λύσεις σε γνωστά προβλήματα που έχουν κουβεντιάσει μαζί του τα προηγούμενα χρόνια. «Τα αστικά κέντρα όπως η Βέροια είναι στα όρια της βιωσιμότητας στον επιχειρηματικό κόσμο και ο ιδιωτικός τομέας παλεύει να αντέξει, να σταθεί, ενώ δέχεται πολλαπλά πλήγματα από την ίδια τον ίδιο τον κρατικό, φορολογικό μηχανισμό. Για αυτά τα προβλήματα, και τις μεγάλες παθογένειες του οικονομικού τομέα αξίζει να εμπιστευτείτε το αναπτυξιακό πρόγραμμα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και σας εγγυώμαι προσωπικά πως στην περίπτωση που με επιλέξετε για εκπρόσωπό σας στη Βουλή, θα είμαι στη θέση που εκλέξατε για να παλεύω για την επίλυσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ