Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύηχα... με Μίμη Νικολόπουλο έκλεισε στη Μπαρμπούτα η Εύηχη

Άλλη μια βραδιά που η παλιά Εβραϊκή Συνοικία στη Μπαρμπούτα γέμισε κόσμο και μελωδίες. Άλλη μια βραδιά, που η μουσική ένωσε Βεροιώτες όλων των ηλικιών. Ακόμα μια εξαιρετική βραδιά και ας ήταν η τελευταία... Η αυλαία του Φεστιβάλ «Εύηχη Πόλη» επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για όσους
δε γνώριζαν τις μουσικές του Μίμη Νικολόπουλου αλλά και μια βραδιά που περίμεναν με ανυπομονησία όσοι ακούν στο repeat το «Mille Colori», το «Flying Lovers» ή το «Deviation», από το ομώνυμο album του Μίμη Νικολόπουλου. Του Βεροιώτη συνθέτη, που μαζί με την μπάντα του, την Χαρίκλεια Ουρσουζίδου, τον Ανδρέα Λεοντάκη, τον Κώστα Μπατσίλα, την Ηλία Δέλλιο, τον Στέφανο Ιωαννίδη και τον Θοδωρή Χριστοφορίδη, έκλεισαν τόσο όμορφα το πιο εύηχο φεστιβάλ της Βέροιας. 
Η βροχή, αν και απειλητική, δεν κατάφερε να χαλάσει τη βραδιά και μας άφησε να ταξιδέψουμε μέσα από τις μουσικές του Μίμη Νικολόπουλου, από τα βουνά των Βαλκανίων, στις ακτές της Μεσογείου και από τους Ρομά της Ρωσίας μέχρι την ελληνική ροκ. 

Σημείωση: Η συναυλία του Μουσικού Σχολείου που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας 24/6 στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, αναβλήθηκε λόγο καιρού και μεταφέρεται την ερχόμενη Δευτέρα 1/7 στον ίδιο χώρο και ώρα 21:00.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ