Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην μάχη του 25% ο ΣΥΡΙΖΑ - Θα βγάλει έδρα στην Ημαθία;

Σε προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκονται τα επιτελεία των κομμάτων στην Ημαθία. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κυβερνών κόμμα, το οποίο θα ριχτεί στην μάχη του σταυρού και θα προσπαθήσει να λάβει τουλάχιστον το 25% του εκλογικού σώματος που ισοδυναμεί με μια έδρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο
ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είχε λάβει το ποσοστό του 20,23%, ένα αποτέλεσμα που αν επαναληφθεί, τότε θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση στη Βουλή. Είναι ηλίου φαεινότερο, πως η μάχη που έχει να δώσει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στο νομό είναι η αύξηση του 4,7%, γιατί διαφορετικά η έδρα θα πάει σε μικρότερο κόμμα ή ακόμα και σε μια ακραία περίπτωση, στη ΝΔ, η οποία θα βγάλει ακόμα και 4 έδρες (παρόμοια ιστορία είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια στην Πιερία, όπου το πρώτο κόμμα είχε πάρει όλες τις έδρες).

5 σχόλια:

  1. μονο και μονο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... μαυροοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να αυξηθεί το ποσοστό κατά 4,7%, όπως γράψατε. Διότι 20,23 + 4,7 = 24,93 και ΔΕΝ βγαίνει έδρα. Και θα έχουν μιλήσει οι Μακεδόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟ στο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ όμως και στον Κυριάκο.Υπουργός ήτανε πριν λίγα χρόνια και οι απολύσεις γίνονταν με e-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...48 μήνες επί 7.000 το μήνα κανουν 336.000€.Χαμενους, δεν τους λες αυτούς που δεν θα ξαναβγούν.Κατι θα εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ