Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά του Αγίου Πνεύματος η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία

Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με τις ενδείξεις, τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία, μαζί με όλα τα ονόματα που θα απαρτίζουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, εφόσον τα
ψηφοδέλτια δεν είχαν κλείσει οριστικά, ώστε μέχρι την Παρασκευή το πρωί να ανακοινωθούν όλα μαζί και όχι αποσπασματικά, όπως ήθελε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, η ανακοίνωση θα γίνει μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού επιστρέψει ο κόσμος από τις παραλίες.
Εξέλιξη που ναι μεν δεν «αγγίζει» τους εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς -λόγω ιδιότητας- είναι σίγουροι στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, κόβει όμως μέρες προεκλογικού αγώνα από τους υπόλοιπους υποψηφίους, που αν και έχουν... «κλείσει», πρέπει να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για να ξεκινήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ