Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΚΕΠΑ κερνάει... ΚΕΠΑ καθαρίζει!

Ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ελιάς με εκατοντάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Ημαθίας αλλά και κοντινές πόλεις, που ταξίδεψαν μέχρι τη Βέροια μόνο και μόνο για να ακούσουν από κοντά τον Σωκράτη Μάλαμα. Μια συναυλία που διοργανώθηκε από την ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εύηχη Πόλη και ήταν ελεύθερη για το κοινό. Τι μας έμεινε από τη βραδιά; Στις αναμνήσεις μας, πολλά πολλά τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα. Στην πλατεία; Πολλά πολλά σκουπίδια! Εκατοντάδες κουτάκια από μπύρες και αναψυκτικά, μπουκαλάκια από νερό, σακούλες, σακουλάκια, κουτιά από ποπ κορν, πακέτα από τσιγάρα, αποτσίγαρα, πλαστικά ποτήρια και ότι άλλο μπορεί να αφήσει πίσω του ένα πολυπληθές κοινό συναυλίας. Ακόμα και τον μεθυσμένο φίλο που αρνιόταν πεισματικά να αποχωρήσει (...). 
Η εικόνα στο τέλος της συναυλίας αποκαρδιωτική αλλά όχι άγνωστη για τους ανθρώπους της ΚΕΠΑ που είναι πάντα εξοπλισμένοι με σύνεργα καθαριότητας. Έτσι, σαν καλοί οικοδεσπότες, πρόεδρος και υπάλληλοι φόρεσαν γαντάκια, πήραν μαύρες σακούλες και μάζεψαν ότι μπόρεσαν από τον χώρο της πλατείας (εκτός από το μεθυσμένο φίλο ☺). 

Σημειωτέον, αγαπητοί συμπολίτες, από εκεί που αγοράζετε τις μπύρες, τα νερά και όλα τα σνακ που θα απολαύσετε στις υπαίθριες εκδηλώσεις, μπορείτε να πάρετε και μια σακουλίτσα για να βάλετε μέσα όοολα τα σκουπιδάκια και να τα πετάξετε στο τέλος σε έναν κάδο. Απλό!



7 σχόλια:

  1. Φήμες λένε ότι το παλικάρι ακόμα περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ο Καμπούρης αυτό το ταλαιπωρημένο παιδί συμμετείχε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ενα καλο λογο για τον τομεα καθαριοτητας του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...στην ουσία αυτοί καθάρισαν τα άτομα του δήμου καθαριότητας....οι άλλοι ήταν για τις φωτογραφίες....

      Διαγραφή
  4. Καλά όλοι αυτοί στη ΚΕΠΑ εργάζονται; Μπράβο ΚΕΠΑ!!!! Και αλημονο σε μς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...παιδιά ο Καμπούρης με την κολλητή του την Καραγιάννη που ήταν ?.....μην πάθουν τίποτα τα ευαίσθητα και αδούλευτα χεράκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραία η ανωνυμία. ο καθείς γράφει ότι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ