Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή για τον Τάσο Μπαρτζώκα στη Νάουσα και θετικά σχόλια για την λειτουργία γραφείου στην πόλη

Επισκέψεις σε ΑΣΕΠΟΠ, Αντιπεριφερειάρχη, Α/θμια, Μακροχώρι
Στην αγορά της Νάουσας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από άτομα κάθε ηλικίας, ενώ ιδιαίτερα θετικά ήταν και τα σχόλια που άκουσε για την λειτουργία πολιτικού γραφείου στη Νάουσα, στην οδό Πλ. Καρατάσου 13.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας από νωρίς του πρωί του Σαββάτου έκανε βόλτα σε εμπορικά καταστήματα και καφέ της Νάουσας και τελικά δεν κατάφερε να περάσει από όσα καταστήματα υπολόγιζε, αφού ο κόσμος ζητούσε να του μιλήσει και να τον γνωρίσει καλύτερα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως αν και δεν υπάρχει Ναουσαίος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αισθάνονται πως ο νέος δικηγόρος θα μπορέσει να εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή και να αγωνιστεί για τα συμφέροντά της, καθώς τόσα χρόνια είναι πάντα παρών στην περιοχή και δίπλα στους ανθρώπους της.
Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας επισκέφθηκε τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τα αγροτικά ζητήματα. Όπως είναι γνωστό, ο Τάσος Μπαρτζώκας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγροτικό τομέα, καθώς έχει τονίσει πως αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Ημαθίας. 

Με αφορμή τις δύο επισκέψεις ο κ. Μπαρτζώκας σχολίασε:
«Για ακόμη μία φορά είχα την χαρά να συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, να πληροφορηθώ για το πως πάνε τα πράγματα στην φετινή περίοδο, αλλά και να τους τονίσω, με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή αυτή τη φορά, ότι την επόμενη μέρα ως βουλευτής θα έχω βασικό μου μέλημα την αγροτική οικονομία και τους ανθρώπους της.  Θα είμαστε πάντα εδώ, στα εύκολα και στα δύσκολα, όχι για να κάνουμε χάρες ή εξυπηρετήσεις, αλλά για να δώσουμε στους ανθρώπους που παράγουν αυτό που τους αξίζει και κατέκτησαν με τον ιδρώτα τους. 
Είχα την ευκαιρία όμως να μεταβώ και στη Νάουσα, όπου πραγματικά αισθάνθηκα ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι όμορφοι κάτοικοι της πόλης. Για αυτό και αισθάνομαι δικαιωμένος να λειτουργήσω γραφείο στην κεντρική πλατεία της πόλης, το οποίο θα παραμείνει και εφόσον εκλεγώ βουλευτής, για ένα άμεση επαφή με τους κατοίκους του Δ. Νάουσας.  Είμαι πεπεισμένος πια ότι η Νάουσα, όπως η Βέροια, η Αλεξάνδρεια και τα χωριά όλου του Νομού, είναι πλέον έτοιμη να ψηφίσει για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στις 7 Ιουλίου, αλλά είναι έτοιμη και για την απαραίτητη αλλαγή γενιάς που χειρίζεται τις τύχες της. Στις 7 Ιουλίου να είμαστε όλοι εκεί, για τις μεγάλες αλλαγές στον τόπο μας και την απόκτηση του δικαιώματος να ονειρευόμαστε ξανά…».

Συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Προϊστάμενο της Α/θμιας Εκπαίδευσης και επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Μακροχωρίου
Το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο, ενώ την ίδια μέρα επισκέφθηκε και την λαϊκή αγορά στο Μακροχώρι Δ. Βέροιας.

Κατά τη συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη συζητήθηκαν θέματα της Περιφέρειας και της Π.Ε. Ημαθίας, ενώ συζητήθηκαν με έμφαση τα αγροτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός. Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης στη Βέροια και την συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν επίσης ήταν και το ζήτημα του Τελωνείου Βέροιας, συμφώνησαν και οι δύο ότι πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στην διαμόρφωση του χώρου στην ΑΜΑΛΘΕΙΑ, στην περιοχή της Κουλούρας, και βεβαίως τονίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απομακρυνθεί το τελωνείο από τη Βέροια. 
Συζητώντας με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για την κατάσταση σε υλικοτεχνικές υποδομές και προσωπικό και έγινε γενικότερη συζήτηση για τις προτάσεις της ΝΔ αναφορικά με την Παιδεία. 
Κατά την επίσκεψη του στην λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής και πολίτες, τους έδωσε το φυλλάδιο με τις προτάσεις του για την Ημαθία που ονειρεύεται και τους ζήτησε στις 7 Ιουλίου να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να ψηφίσουν την ΝΔ, για την αλλαγή σελίδας στην χώρα.

9 σχόλια:

  1. Τελικά φαίνεται πως η υποψιφιότητα του Τάσου θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία αφού όπου πηγαίνει γίνεται χαμός!!!
    Από τον Άραχο μέχρι το Ροδοχώρι και από το Κλειδί έως το Δάσκιο!!!
    Ο κόσμος διψά για Νέους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ.. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ρε μεγαλε χαλαρωσε και εγω κοζανη γεννηθηκα και 1 χρονων ηρθα με τους γονεις μου μονιμα στη Ναουσα. Κοζανιτης ειμαι??

      Διαγραφή
  3. Σου αξιζει μια θεση στην Βουλή!!!
    Αξιόλογος!!!! Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΓΡΑΦΕΙΟ Κ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ...?ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα αν θελεις πισω Ελλαδα φιλε μεταναστη σου εχω δουλεια στα ροδακινα 30 ευρω και εργοσημο.

      Διαγραφή
    2. Αν έδειξες φίλε 30€ και ερηοσημο....τότε τι ψάχνεις Αλβανούς με 20€…¿

      Διαγραφή
  5. Μπαρτζωκας λέμε και κλαίμε!!!
    Παντού χαμός γινεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν το ξερω το παληκαρι αλλα εχει δυνατο ρευμα και φαινεται οτι οι ιδεες του συμβαδιζουν με την εποχη δεν ειναι ο στημενος πολιτικαντης σαν αυτους που μας κουρασαν τοσα χρονια.καλη επιτυχια να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ