Quantcast

http://picasion.com/

Ευχαριστήρια δήλωση της Συρμούλας Τζήμα

Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ από καρδιάς που με εμπιστευθήκατε, με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο Βέροιας και με κατατάξατε για άλλη μία φορά στην πρώτη θέση των σταυρών προτίμησης. Το γεγονός αυτό με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι τεράστια ευθύνη απέναντί σας, ώστε να συνεχίσω με ακόμη περισσότερο ζήλο την αυτοδιοικητική μου πορεία. Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που εμπιστευθήκατε τον συνδυασμό μας Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη και πιστέψατε στις ιδέες και τις προτάσεις μας για αυτόν τον τόπο. Σε ό,τι με αφορά είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στις νέες ευθύνες μου για μια γόνιμη και αποτελεσματική θητεία και είμαι στη διάθεση σας οποτεδήποτε κρίνετε ότι η παρέμβαση μου θα λειτουργήσει υπέρ της εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου μας, τασσόμενη ανεπιφύλακτα στο πλευρό κάθε πολίτη ή φορέα που αγωνίζεται για το καλό του συνόλου, ακόμη και αν αυτό θα συγκρουστεί με στατικές αντιλήψεις του παρελθόντος.

Να ευχαριστήσω βεβαίως μέσα απ΄ την καρδιά μου την επικεφαλής μας, Γεωργία Μπατσαρά, όπως και όλους τους συναγωνιστές και συνυποψήφιους μου για τον έντιμο και ωραίο αγώνα που δώσαμε, την αγαπημένη μου οικογένεια και όλους τους φίλους και τους ανθρώπους που με στήριξαν με την αγάπη και την εκτίμηση τους σε αυτή την προσπάθεια. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Συρμούλα Τζήμα- Τόπη
Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επόμενη υποψήφια Δήμαρχος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους βγήκε να ηρεμήσει το κεφάλι μας. Α αγαπούλα μου μην το ξεχάσω Δημοτική Σύμβουλος δεν είσαι ακόμα ας ορκιστείς πρώτα από Σεπτέμβρη και βλέπουμε, ναι βρε κουτό μπορεί να είσαι κατευθείαν Αντιδήμαρχος μη το γρουσουζεύεις. Να ρωτήσω οι παραπάνω είστε fan εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει λόγος ούτε για υπονοούμενα ούτε για ειρωνικά σχόλια.Η προτίμηση του λαού της Βέροιας στο πρόσωπο της κυρίας Τζημα, επιβεβαιώνει ότι επάξια της ανήκει ο τίτλος της Δημοτικής συμβούλου .Συγκριτικά με "προσωπικότητες "που αγωνιούσαν αν θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την εύνοια του λαού .επίσης το αποτέλεσμα δικαίως απέδειξε την παταγωδη αποτυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ