Quantcast

http://picasion.com/

Ποιότητα και φρεσκάδα στο Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη» - Όλα παραγωγής μας!

Από το κτήμα μας... στο πιάτο σας!
Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, υποδέχεται το καλοκαίρι με προϊόντα παραγωγής μας, πάντα ολόφρεσκα και προπάντων στις καλύτερες ποιότητες και τιμές! Τα κολοκυθάκια μας, οι μελιτζάνες μας, τα αγγουράκια μας, οι πιπεριές μας, μακρουλές και για γεμιστά, οι ντομάτες μας, τα μαρούλια μας, τα κρεμμυδάκια μας και πολλά άλλα ζαρζαβατικά, συλλέγονται καθημερινά από το κτήμα μας, φτάνουν άμεσα και περιποιημένα στο Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» και από εκεί, με απόλυτη φρεσκάδα στο πιάτο σας!
Όλα ποτίζονται με πόσιμο νερό από τις Σαραντόβρυσες
Οι παραγωγές μας ποτίζονται και καθαρίζονται με πόσιμο νερό από τις Σαραντόβρυσες, διατηρώντας έτσι στα προϊόντα μας άριστη ποιότητα. Για τους απαιτητικούς φίλους και πελάτες που θέλουν να είναι σίγουροι για το τι ψωνίζουν! Ελάτε λοιπόν στο κατάστημά μας «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης» στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51 και γεμίστε το τραπέζι της οικογένειά σας με ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα διαλεχτά, πάντα στις καλύτερες τιμές! Δείτε τα λαχανικά μας, όπως μεγαλώνουν με αγάπη και φροντίδα στο κτήμα μας:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ