Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση για την ανακύκλωση στο Δημαρχείο

Πόσο χρήσιμα είναι τα σκουπίδια μας;
Εκδήλωση με θέμα «Τα χρήσιμα σκουπίδια μας» διοργάνωσε το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου στην πλατεία Δημαρχείου η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής Προστασίας και οι Εθελοντές Καθαριότητας, στο πλαίσιο
εορτασμού της ημέρας Περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τοποθετήθηκαν κάδοι απορριμάτων και ανακύκλωσης, ειδικοί για διαφορετικά υλικά ο καθένας, όπως πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο, μαγειρικό λάδι, συσκευασίες φαρμάκων φυτοπροστασίας, μπάζα, ρούχα και παπούτσια, χόρτα και κλαδιά, ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες και άλλα, ενώ οι εθελοντές καθαριότητας ήταν εκεί από το πρωί για να ενημερώσουν τον κόσμο τι σκουπίδι αναλογεί σε κάθε κάδο. Γιατί υπάρχει ειδικός κάδος για κάθε υλικό και αν ενημερωθούμε και διαχειριζόμαστε σωστά τα σκουπίδια μας, τα οφέλη στην οικονομία και το περιβάλλον είναι μεγάλα. Δείτε φωτογραφίες:








2 σχόλια:

  1. Μήπως όλα αυτά καταλήγουν στην τελικη μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια; ή όντως γίνονται ανακύκλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μία συμφωνία με γειτονικό ψευδοκρατίδιο. Πού ακριβώς τη ρίχνω για ανακύκλωση;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ