Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαλέξεις της Καθηγήτριας Vivienne Bozalek στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι νέες προσεγγίσεις στην ποιοτική έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες και τις μεταρρυθμίσεις στα σύγχρονα πανεπιστήμια σε θέματα διδασκαλίας και μάθησης
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) φιλοξενεί την καθηγήτρια Vivienne Bozalek,

Διευθύντρια του Teaching and Learning at the University of the Western Cape (UWC), South Africa, η οποία επισκέπτεται το ΑΠΚΥ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Η Vivienne Bozalek, στη διάρκεια της επίσκεψής της, θα δώσει δύο διαλέξεις. Η πρώτη με θέμα “An introduction to post-qualitative inquiry” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στις 17:00-19:30 και επικεντρώνεται σε νέες προσεγγίσεις στην ποιοτική έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες. Η δεύτερη με τίτλο “An institutional approach to teaching and learning at a higher education institution” είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις 10:00-12:00 και σχετίζεται με τις μεταρρυθμίσεις στα σύγχρονα πανεπιστήμια σε θέματα διδασκαλίας και μάθησης με στόχο την ποιοτική τους βελτίωση.

Και οι δύο διαλέξεις είναι ανοιχτές για κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία του χώρου εκπαίδευσης, φοιτητή ή ερευνητή και θα διεξαχθούν στο κεντρικό κτίριο του ΑΠΚΥ (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά, Λευκωσία), με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση ΕΔΩ.

H Vivienne Bozalek επικεντρώνει την έρευνά της σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και πολιτικής ηθικής, τις καινοτόμες παιδαγωγικές προσεγγίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις μεθοδολογίες φεμινιστικής και συμμετοχικής έρευνας. Έχει λάβει διάφορα βραβεία για την έρευνα και τη διδασκαλία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ