Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύη Ιωαννίδου: Έχω πρόταση για ταινία - Φεύγω για μόντελινγκ στην Ινδία

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τις σχέσεις της με κριτές και παίκτριες από το «GNTM», αλλά και το ταξίδι της στην Ινδία, όπου θα αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες, μιλά στο «TV Εθνος», από το Μιλάνο όπου ζει το τελευταίο διάστημα, η Εύη Ιωαννίδου. Από το GNTM στο βιντεοκλίπ
του Κώστα Αγέρη «Για σένα πατρίδα μου». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία; Μου έγινε η πρόταση από τον παραγωγό Ερωτόκριτο Σαββίδη και δέχθηκα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, μια και είμαι Πόντια και από τους δύο γονείς μου. Ήξερε για την καταγωγή μου και ήταν τιμή μου που συμμετείχα. Μεγάλωσα ακούγοντας και από τις δύο γιαγιάδες μου ιστορίες για τον ξεριζωμό του Πόντου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στα χωριά της Τραπεζούντας. Όντας Πόντια, ήταν για εσάς μια δύσκολη αποστολή; Ήταν το κλίμα φορτισμένο;

Ήταν όντως φορτισμένο. Μιλούσα στο τηλέφωνο με τη γιαγιά μου και της έλεγα πού βρίσκομαι και εκείνη συγκινούνταν. Αν δεν βρεθείς σε αυτά τα μέρη δεν μπορείς να το νιώσεις αυτό το συναίσθημα, τον πόνο.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Τον είχα γνωρίσει από κοντά, είχα πάει στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαστήκαμε πολύ εύκολα, με βοήθησε αρκετά, είναι ένα πολύ προσιτό παιδί και συγκεντρωμένο σε αυτό που κάνει, και επειδή είμαι κι εγώ έτσι τα πήγαμε μια χαρά.

Θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε με την ηθοποιία;

Είναι κάτι που μου άρεσε από μικρή. Δεν θα απέρριπτα μια πρόταση, αλλά θα έπρεπε να βρω χρόνο και γι’ αυτό. Μου αρέσει και δεν το αποκλείω. Μου έγινε πρόταση για μια τουρκική παραγωγή, αλλά το άφησα στην άκρη. Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο συζητήσεων για μια ταινία για τον Πόντο. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω, γιατί είμαστε σε συζητήσεις.

Πού βρίσκεστε αυτήν την περίοδο;


Έχω έρθει για μόντελινγκ εδώ και έναν μήνα στο Μιλάνο, όπου και θα μείνω λίγο ακόμα.

Είναι εύκολο να βρει δουλειά μια Ελληνίδα στην Ιταλία;

Είναι δύσκολες οι συνθήκες, όλοι νομίζουν ότι είναι πολύ ωραία εδώ. Αν θες να πετύχεις είσαι 24 ώρες το 24ωρο σε κάστινγκ, στην ουρά. Περιμένεις να έρθει η σειρά σου, αν αρέσεις στον σχεδιαστή και σε επιλέξουν, τότε θα κλείσεις μια δουλειά.

Και μετά την Ιταλία τι ακολουθεί;

Το επόμενο ταξίδι θα είναι στην Ινδία μέσα στο καλοκαίρι, πάλι φυσικά για το μόντελινγκ.

Σε μια εμφάνισή σας σε πρωινή εκπομπή είδαμε ότι δεν αφήσατε τίποτα ασχολίαστο σε σχέση με το GNTM. Είναι στάση ζωής;

Δεν θέλω να απαντάω σε ό,τι ακούω για μένα. Απαντάω σε αυτά που δεν ισχύουν. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με λεπτομέρειες. Τότε ήταν όλο πιο έντονο, είχα βγει από το παιχνίδι, έτυχε να απαντήσω, αλλά γενικά δεν απαντάω σε ό,τι αφορά εμένα.

Τα σχόλια που γράφονται για εσάς πώς τα φιλτράρετε;

Το παιχνίδι έχει τελειώσει, έχει μείνει πίσω, όπως και οι καλές και αρνητικές στιγμές. Έχω μάθει πολλά πράγματα μέσα από αυτό, ακούω τα πάντα, και τα θετικά και τα αρνητικά, για να γίνομαι καλύτερη.

Τότε σας στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα;


Μπορεί. Κυρίως και κάποια σχόλια από τα social media. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που στενοχωριέται εύκολα, είμαι σκληρή, δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει.

Είστε αυτή που μας έδειξαν από το ριάλιτι του Star;

Το ότι κάποιες φορές η τηλεόραση μπορεί να σε δείξει λίγο διαφορετική, εννοείται ότι είσαι εσύ, αυτό είσαι, αυτό βγαίνει. Ωστόσο, λόγω της πίεσης μπορεί να ήμουν πιο καυστική. Θα έλεγα ότι λόγω συνθηκών ήμουν πιο έντονη ως προσωπικότητα.

Διατηρείτε φιλίες με πρώην συμπαίκτριές σας;

Δεν διατηρώ σχέσεις με καμία κοπέλα από το GNTM.

Ούτε και με αυτές που ήρθατε πιο κοντά, τα δύο κορίτσια, τη Μέγκι και τη Μικαέλα;

Όχι, έχουμε χαθεί, η καθεμία κάνει τη ζωή της.

Το GNTM σας βοήθησε επαγγελματικά;

Το παιχνίδι δεν σε βοηθάει να γίνεις μοντέλο, αλλά πιο πολύ να γίνεις αναγνωρίσιμη στα social media και να πάρεις followers. Ο πελάτης δεν θα σε προτιμήσει επειδή ήσουν στο GNTM, αλλά θα σε πάρει γι’ αυτό που είσαι. Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ.

Σε λίγους μήνες θα βγει στον αέρα το GNTM2. Τι θα συμβουλεύατε τις υποψήφιες;

Να είναι ο εαυτός τους, να μην προσποιούνται, να έχουν πειθαρχία και να κάνουν ό,τι καλύτερο για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Με τους κριτές διατηρείτε επαφές, ζητήσατε συμβουλές τους;

Όχι, δεν έχω επαφές, μόνο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και με την Ελενα Χριστοπούλου μέσω μηνυμάτων.

Τηλεόραση θα θέλατε να κάνετε;

Ίσως στο μέλλον να έκανα.

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας έπειτα από 10 χρόνια;

Θα ήθελα να με φανταστώ με οικογένεια και παιδιά, παντρεμένη, να κάνω μια φυσιολογική ζωή και φυσικά να δουλεύω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ